Cap Agathois

8.1
Klein
3000 m
<b>Capfun</b> Ontdek het mooie Frankrijk en verblijf op de beste campings ...
Gezinscamping 3 km. van Middellandse Zee
Zwembad met glijbanen
Sportvelden, speeltuin
Hoogseizoen 2x week animatie jong en oud

Boeken op camping Cap Agathois? Kies hier verblijf en organisatie:

 STACARAVANS

Over camping Cap Agathois, Languedoc-Roussillon

Ben je op zoek naar een kleinschalige camping aan de Middellandse Zee. Dit mooie vakantiepark, Cap Agathois, ligt ongeveer 3 km. van de mooie stranden van de Middellandse Zee. Dit is een ideale plek om met het hele gezin te genieten van je kampeervakantie.

Op de camping zijn genoeg voorzieningen. De sportieve kampeerder kan gebruik maken van de sportvelden, verder kun je tafeltenissen en een spelletje petanque meespelen. Er zijn op de camping 2 fijne zwembaden met 3 glijbanen om lekker af te koelen. Natuurlijk kun je ook heerlijk ontspannen aan het mooie zandstrand. Animatie is beperkt aanwezig in het hoogseizoen. Twee avonden in de week worden er leuke, vaak muziekale, avonden georganiseerd. Camping Le Cap Agathois heeft verder een multifunctioneel sportterrein waar je zowel kunt volleyballen als voetballen maar ook tafeltennissen en petanque kunt spelen. In de omheinde speeltuin kunnen de jongste kinderen gezellig met hun vriendjes spelen.

Vanaf de camping is het zeker de moeite waard en gezellig om Cap d'Agde te bezoeken, hier vind je leuke winkeltjes en gezellige terasjes.
Ook de stad Agde is een bezoek waard, het Canal du Midi en de rivier de Hérault komen hier bij elkaar. Kortom een plek waar genoeg te doen is maar waar je ook lekker kunt genieten van zon, zee en strand.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Cap Agathois!


Boeken op Cap Agathois

Canvas Holidays verhuurt op camping Cap Agathois stacaravans.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs