Zwemparadijs
3 km van het strand
Veel animatie
Diverse glijbanen
Dagtocht naar Carcassonne of Barcelona

Boeken op camping Bosc d'en Roug? Kies hier verblijf en organisatie:

Over camping Bosc d'en Roug, Languedoc-Roussillon

Camping Bosc d'en Roug, Saint-Cyprien is een rustige, vriendelijke camping op 3 kilometer van de kust. Het lange strand met eettentjes en terrasjes is voorzien van douches, een zeilschool en (motor)botenverhuur. De camping is met haar zwembad, peuterbad en speeltuin ideaal voor kinderen. In het hoogseizoen staat het animatieteam van 10.00 tot 24.00 uur paraat met sport- en spelactiviteiten en entertainment voor alle leeftijden. Ook de miniclub is 4x per week geopend. Gasten kunnen gebruik maken van een WiFi-punt en enkele pc's met internet. De snackbar, pizzeria en het restaurant zijn dagelijks geopend. En in de ochtend haalt u uw vers stokbroodje ook gewoon op de camping.

Vlak bij de camping ligt de bekende golfbaan van Saint-Cyprien.

In de streek rondom Saint-Cyprien is veel te beleven. U zit bijvoorbeeld op slechts 22 kilometer van het middeleeuwse Perpignan; hoofdstad en winkelhart van Roussillon. Maar ook Spanje is dichtbij! Maak eens een dagtocht naar het befaamde Dalí museum in Figueras.
Het bergdorp Céret is zeker een bezoek waard. Het is een fraai bergdorp waar Picasso heeft gewoond in het huis der kubisten dat nu een kunstmuseum is. Een spectaculaire manier om de Pyreneeën te ontdekken is per trein. In het natuurreservaat van de Catalaanse Pyreneeën ligt het hoogste treintraject van Frankrijk.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Bosc d'en Roug!


Boeken op Bosc d'en Roug

Vacanceselect verhuurt op camping Bosc d'en Roug stacaravans.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs