Bois de Boulogne

6.5
Middel
Camping in Parijs
Gerenoveerd, keurig sanitair
Busje naar Metro Parijs
Op de fiets naar Parijs

Boeken op camping Bois de Boulogne? Kies hier verblijf en organisatie:

 STACARAVAN BOEKEN
 CHALET OF HUISJE BOEKEN

Camping Bois de Boulogne

Over camping Bois de Boulogne, Paris / Ile de France

Kamperen in Parijs, aan de Seine kan dat? Ja! Viersterren camping Bois de Boulogne is er klaar voor. Camping Paris Bois de Boulogne ligt midden in het groene hart van Parijs, het Bois de Boulogne. De kampeerplaatsen zijn lekker ruim. Het centrale gebouw is geheel vernieuwd en het terrein heeft diverse mooie speelplaatsen. Keurig sanitair. Voor sportieve kampeerders is er op het terrein een fijn volleybalveld.

De sanitairgebouwen zijn allemaal volledig gerenoveerd. Je gneit hier van het opnieuw ingerichte campingterrein met een nieuwe landschapsarchitectuur, met name in de zone van de huuraccommodaties.

Als je wilt kamperen dicht bij Parijs heb je weinig keus, want dit is de enige camping binnen de randweg. Een camping in Parijs, kun je hier vinden.

Natuurlijk ga je naar het centrum van Parijs. Een pendelbus brengt je er zo naar toe. Afhankelijk van de periode in het jaar rijdt de campingbus tussen de camping en de metro "Porte de Maillot". Handig voor een bezoek aan Parijs, je kunt de auto op de camping laten staan.

Of huur eens een fiets en trek eropuit. Volgens de routeplanner is het van de camping naar de Champs Elysees ongeveer 6,5 kilometer, dus je kunt het centrum van Parijs ook op de fiets gaan verkennen. Kies eens voor een verblijf op de camping, goedkoper dan een hotel in Parijs, net zo comfortabel en veel meer natuur!

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Bois de Boulogne!


Boeken op Bois de Boulogne

 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs