BoerenBed Landgoed Tongeren

9.2
6 pl.
Boerderijcamping op landgoed in de Veluwe
Biologische boerderij
Fietstochten/wandelen
De boeren Ontbijtmand voor stevig ontbijt
Kookkratten te bestellen
Fietsverhuur

Boeken op camping BoerenBed Landgoed Tongeren ? Kies hier verblijf en organisatie:

 SAFARITENTEN
 LODGETENTEN (BADK.)

Camping BoerenBed Landgoed Tongeren

Aanbiedingen en specials op camping BoerenBed Landgoed Tongeren :

Over camping BoerenBed Landgoed Tongeren , Gelderland/Veluwe/Achterhoek

Glamping in de Veluwe, logeren in een luxe Safaritent van BoerenBed? Midden in de Veluwse bossen, bij Epe, ligt Landgoed Tongeren. Het Landgoed werd gevormd in de tweede helft van de achttiende eeuw. Nicolaas Wilhelm de Meester, burgemeester van Harderwijk, was destijdes eigenaar van vijf boerderijen en een hoeveelheid bouwland en heide in de buurschap Tongeren. Het melkveebedrijf Tongeren ligt niet ver van de oude historische steden Apeldoorn en Deventer op het landgoed Tongeren. Deze buitengewone boerderij is sinds 2014 in bezit van de enthousiaste eigenaren Hidde en Nynke Abels-Pos

Het streven van de boer en boerin is om van dit mooie bedrijf een biologische melkveehouderij en schapenhouderij te maken. Zodat koeien, schapen, varkens, paarden, kalfjes en kippen heerlijk buiten kunnen leven zonder gebruik te maken van chemische middelen, kunstmest of bestrijdingsmiddelen. Aandacht voor de natuur en het omliggende landschap zijn een belangrijk onderdeel van hun bedrijfsvoering. En natuurlijk streven zij ook naar ruime stallen. Graag willen zij hun ideeën met hun gasten delen.
Deze boerderijcamping wordt omgeven door fantastische fiets- en wandelroutes. Met een beetje geluk zie je bij zonsopkomst het wild rond snuffelen langs de bosrand.

De ruime safaritenten zijn op een groot weiland, omringd door bossen, gelegen. Hier kun je genieten van de rust en ruimte dat dit gebied biedt. De kinderen hebben alle ruimte, kunnen heerlijk spelen en hutten bouwen. Huisdieren (max.2 honden per tent) zijn welkom. Je kunt natuurlijk ook de omgeving per fiets verkennen. Fietsen zijn te huur op de boerderij.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping BoerenBed Landgoed Tongeren !


Boeken op BoerenBed Landgoed Tongeren

BoerenBed verhuurt op camping BoerenBed Landgoed Tongeren safaritenten (Boerenbed Safaritent 5 volw. 1 kind), lodgetenten met sanitair.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs