BoerenBed La Grange du Bost

9.4
4 pl.
Glamping in de Dordogne Perigord Vert
Biologische boerderij
Diverse producten van eigen boerderij
Veel dieren

Boeken op camping BoerenBed La Grange du Bost? Kies hier verblijf en organisatie:

 SAFARI-LODGETENT MET DOUCHE/WC BOEKEN

Camping BoerenBed La Grange du Bost

Over camping BoerenBed La Grange du Bost, Dordogne

In het hart van de Franse landstreek Périgord, in het zuidwesten van Frankrijk, vind je aan het einde van een landweg deze unieke boerderij: La Grange du Bost. In dit deel van de Dordogne, de ‘Périgord Vert’, die beroemd is om zijn verfijnde keuken en milde klimaat, is het uitzicht adembenemend. De boerderij ligt op ongeveer 30 minuten ten noordwesten van Périgueux en is 5 uur van Parijs gelegen.

La Grange du Bos is een familiebedrijf dat op de noordelijke hellingen van de Dronne vallei ligt. De boerderij wordt omringd door 21 hectare aan weiden, velden en bossen. La Grange du Bos wordt gerund door Fiona en Adrian Ashford en is al voor meer dan 16 jaar een biologische boerderij. Op La Grange du Bost vind je diverse heerlijkheden, zoals de eieren van de vrije uitloop kippen, appelsap, noten en honing van zeer goede biologische kwaliteit.

Daarnaast staan er heel veel boerderijdieren te wachten op jouw komst, zoals kippen, katten, ganzen, paarden en schapen. Fiona en Adrian leven met veel plezier aan het land en willen graag hun kennis van de boerderij en de bijenteelt aan je doorgeven. Naast levendigheid op de boerderij, kan je in de omgeving ook veel beleven. Ga bijvoorbeeld lekker fietsen in de directe omgeving of neem een duik in het nabijgelegen watertje. Ook wandelen naar de omliggende dorpen behoort tot de mogelijkheden. Kies voor een heerlijk restaurant of bezoek een van de markten in de regio.Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping BoerenBed La Grange du Bost!


Boeken op BoerenBed La Grange du Bost

BoerenBed verhuurt op camping BoerenBed La Grange du Bost lodgetenten met sanitair.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs