BoerenBed La Ferme des Champeaux

9.2
10 pl.
Glamping met BoerenBed in de Limousin
Gastvrijheid, enthousiasme
Boerenleven ontdekken

Boeken op camping BoerenBed La Ferme des Champeaux? Kies hier verblijf en organisatie:

 SAFARITENTEN

Camping BoerenBed La Ferme des Champeaux

 

Accommodaties op camping BoerenBed La Ferme des Champeaux

Over camping BoerenBed La Ferme des Champeaux, Limousin

Glamping in de Limousin met BoerenBed? Dat is mogelijk op boerderijcamping La Ferme des Champeaux, gelegen aan de rand van het Plateau de Millevaches. Plateau de Millevaches" één van de voornaamste waterleveranciers is Frankrijk. Millevaches betekent hier 1000 bronnen. Een gebied van uitzonderlijke, natuurlijke schoonheid: bossen, wouden, rivieren en meren. Het hoogste punt van Plateaus de Millevaches is 1886 m. hoog.

Op deze boerderij wordt hard gewerkt aan een bedrijf met respect voor de natuur. Gastvrijheid, hard werken en enthousiasme dat is waar dit gezin voor gaat. Op de 60 hectare vind je 2 kuddes schapen en kleinvee. Wat dacht je van wat leuke varkens, koeien en kalfjes en op het hoger gelegen land staan de geiten. Bij mooi weer kun je zelfs De Puy de Sancy, de hoogste bergtop in het Centraal Massief (1885m) in Auvergne zien.

Tijdens de zomermaande kun je lekker afkoelen in het Lac de Vassivières, zo´n 30 minuten met de auto van de boerderijcamping gelegen. Bezoek ook het museum Paul Rebeyrolles of trakteer jezelf op een bezoek aan Peyrat le Château.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping BoerenBed La Ferme des Champeaux!


Boeken op BoerenBed La Ferme des Champeaux

BoerenBed verhuurt op camping BoerenBed La Ferme des Champeaux safaritenten (Beter BoerenBed safaritent 6 pers. met toilet (5 volw. - 1 kind tot 12 jr.)).
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs