BoerenBed La Ferme de Ronfil

8.7
10 pl.
Glampingvakantie in Normandië
Biologische landbouw
Broodbakken, koeien melken
Leuke activiteiten in de directe omgeving

Boeken op camping BoerenBed La Ferme de Ronfil? Kies hier verblijf en organisatie:

 SAFARITENTEN
 LODGETENTEN (BADK.)

Camping BoerenBed La Ferme de Ronfil

Over camping BoerenBed La Ferme de Ronfil, Normandië

Glamping in de Calvadosstreek? Op Boerenbed boerderijcamping La Ferme de Ronfil kun je logeren in een mooie safaritent. Deze boerderij ligt in Zuid-Normandië tussen de Calvadosstreek en het departement Orne in. Hier heb je een uitzicht op het omliggende heuvellandschap en je logeert op slechts 2 en half uur rijden van Parijs. Deze zeventiende eeuwse boerderij ligt ten midden van 40 hectare biologische landbouwgrond. Vanuit je tent heb je een schitterend uitzicht over het land met appel- en perenboomgaarden.

Op de boerderij wordt gestreeft om te werken aan heuse biologische landbouw. Verder wordt je 's morgens wakker van het loeien van de melkkoeien en het tokken van de kippen. Ook staat er een indrukwekkende bakkerij met een broodoven die al 300 jaar werkt. De kinderen zullen zich ook prima vermaken bij de vele Boerderijdieren. Op deze boerderij leven onder andere koeien, pony's, paarden, kippen, geiten en konijnen. Op de boerderij staat een ding absoluut centraal: altijd voldoen aan de normen van de biologische landbouw. La Ferme de Ronfil is een uniek plekje: zo vind je er een nog werkende, meer dan 300 jaar oude broodoven; de (fruit)pers en de kelder, de zuivel “fabriek”, de paarden- en koeienstallen en de smidse, allemaal gebouwd in 1616.

Charlotte, de gastvrouw, heet haar gasten van harte welkom en broodmaken of koeien melken deelt zij graag met haar gasten. Ook is het mogelijk om een ritje te maken op een van de pony's!

De streek waar boerderij Ronfil zich bevindt kenmerkt zich door mooie landschappen met een diversiteit aan activiteiten: zoals klimmen, deltavliegen, paardrijden en mountainbiken. Oëtre Roche is een populaire natuurgebied. In het hart van het Zwitsers Normandië bevindt zich dit natuurgebied met uitzonderlijke uitkijkposten over het indrukwekkende landschap.

Let op: op deze boerderij zijn huisdieren niet toegestaan.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping BoerenBed La Ferme de Ronfil!


Boeken op BoerenBed La Ferme de Ronfil

BoerenBed verhuurt op camping BoerenBed La Ferme de Ronfil safaritenten, lodgetenten met sanitair.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs