BoerenBed Ilfracombe Farm

9.5
10 pl.
2000 m
Glamping aan de mooiste stranden Groot-Brittannië
Op 5 minuten van de stranden
10 minuten met auto van Woolacombe Bay
Pizza avonden

Boeken op camping BoerenBed Ilfracombe Farm? Kies hier verblijf en organisatie:

 SAFARITENTEN
 LODGETENTEN (BADK.)

Camping BoerenBed Ilfracombe Farm

Over camping BoerenBed Ilfracombe Farm, Zuid West Engeland

Een fantastische glamping-accommodatie niet ver van de stranden van Woolacombe Bay dat is Boerenbed Ilfracombe farm. Deze gastvrije boerderij, ter plaatse bekend als Lincombe Farm, is de perfecte vakantieplek om Woolacombe Bay te verkennen!

Je zult jezelf niet snel vervelen op Farm Ilfracombe, met veel activiteiten voor jong en oud. Surfen, fietsen en wandelen zijn de manieren om de omgeving te ontdekken. Kinderen kunnen lekker spelen in de overdekte speelschuur, ravotten in de ballenbak of spelen op de oude tractor! Er liggen diverse mooie wandelingen direct in de omgeving, dus wandelaars opgelet! Deze boerderij bevindt zich namelijk in een ‘Outstanding Area of Natural Beauty’ grenzend aan het Nationaal Park van Exmoor.

Een bijzondere ervaring is natuurlijk je vakantiewoning, een echte Boerenbed Tent. Je verblijft in de gezellige en comfortabele BoerenBed Safari Tent. Er is geen WiFi in de tent, zodat de avonden worden gevuld met spelletjes, goede gesprekken en samen koken. Tijdens de Pizza Avond zal de boer jullie helpen om heerlijke pizza’s te maken in een traditionele oven, zodat jullie samen kunnen genieten van een ontspannen culinaire ervaring.

Voorbij de boerderij is er genoeg te zien en te doen in Ilfracombe. Je bevindt je op slechts 5 minuten afstand van het strand, de haven, lokale winkeltjes, kunst galerieën, restaurants en wijn barretjes. Woolacombe Bay (10 minuten met de auto) is een van de mooiste stranden van Groot-Brittannië. Kilometers schoon zand grenzen aan de zee – rustig en uitnodigend in mild weer, dramatisch en wild in de koudere maanden. Van wandelen tot surfen en zonnen, je kunt het allemaal op Woolacombe Bay!

Een ander extra bijzonder strand is Tunnels Beaches. Vier – met de hand gecreëerde – tunnels, die teruggaan tot de jaren 1820, leiden tot een prachtig afgelegen strand. Kinderen kunnen hier op zoek naar de natuurlijke schatten in de vele rots vijvers, terwijl jullie ontspannen en genieten van de ruige schoonheid van de kustlijn. Er is ook een getijdegebied zwembad, waar je veilig in kunt zwemmen. Kom je deze bijzondere locatie ook ontdekken?

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping BoerenBed Ilfracombe Farm!


Boeken op BoerenBed Ilfracombe Farm

BoerenBed verhuurt op camping BoerenBed Ilfracombe Farm safaritenten, lodgetenten met sanitair.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs