BoerenBed Glanmor Isaf Farm

9.8
8 pl.
200 m
direct
Gelegen in de ruigste regio van Wales
Logeren in een safaritent op biologische boerderij
BoerenBed Tent met uitzicht op kust
Fietsen, Mountainbiken, wandelen

Boeken op camping BoerenBed Glanmor Isaf Farm? Kies hier verblijf en organisatie:

 SAFARITENTEN
 LODGETENTEN (BADK.)

Camping BoerenBed Glanmor Isaf Farm

Over camping BoerenBed Glanmor Isaf Farm, Wales

Boerenbed Tent huren in Wales, op slechts 200 meter van de kust? BoerenBed Glanmore Isaf Farm staat in het midden van het groene landschap en deze plek laat dan ook de meest ruige kant van Wales zien. Glanmor Isaf is te vinden in Noord Wales in de plaats Bangor.

Owen en Elinde Prichard wonen samen met hun jonge zonen Gwion en Eban en Ann en David en Owen's ouders op de boerderij. Glanmore Isaf Farm is sinds 12 jaar in de familie en er wordt op duurzame biologische gewerkt, hiervoor heeft de familie dan ook een certificaat gekregen.

Je wordt gastvrij en hartelijk verwelkomd op Glanmor Isaf. De Boerderij, met een prachtig uitzicht over het Snowndon en Carneddau gebergte, heeft een unieke ligging. Hier is het waar alle schapen grazen. Deze schapen zijn winterbestendige bergschapen, Welsh Black vee, en verder zijn er varkens en kippen. Als je de andere kant op kijkt zie je dat de Boerderij direct aan de kust ligt, met het kiezelstrand op een paar 100 meter afstand van de BoerenBed Tenten.

In de directe omgeving kun je mountainbiken op het Noord-Wales’ fietspad, of klimmen en pittige wandelingen maken langs het Noord-Wales Coastal path. Op een paar honderd meter afstand, ligt een kiezelstrand waar je kokkels en mosselen kunt vinden die je op je kampvuur kan klaarmaken! Dichtbij Glanmor Isaf farm ligt Penrhyn Castle; dwaal je iets verder weg, dan kom je bij de forten van Caernarfon en de zandstranden van Anglesey, niet te missen attracties.


Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping BoerenBed Glanmor Isaf Farm!


Boeken op BoerenBed Glanmor Isaf Farm

BoerenBed verhuurt op camping BoerenBed Glanmor Isaf Farm safaritenten (Boerenbed Tent max. 5 volw. (6 slaapplaatsen)), lodgetenten met sanitair (HeerenBoer Tent max. 5 volw. prive sanitair).
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs