BoerenBed Coach House

9.4
10 pl.
direct
Glamping op een landgoed in Somerset
Een fijn zwembad
Vissen met visvergunning
Wandelen, Golfen

Boeken op camping BoerenBed Coach House? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET/HUISJE/APPT

Camping BoerenBed Coach House

Over camping BoerenBed Coach House, Zuid West Engeland

Een mooie glamping-accommodatie in het Engelse Somerset is Coach House zeker. Omgeven door een Normandische kerk aan de rechterkant en een rivier aan de linkerkant. Dit grote landgoed in het Engelse Somerset beschikt over een eigen zwembad, 30 hectare aan bos en land voor 30 tot 100 schapen. De Brue en Alham rivieren vind je nabij Coach House.

Het Houten Vakantiehuisje staat op een adembenemende locatie waar ook een aantal herten leven. Met een uitzicht op de rivier en heuvels is het absoluut genieten! Neem je een kijkje in de omgeving, dan ontdek je waarschijnlijk al snel de waterval. Heerlijk voor de kinderen om met mooi weer onder te staan en te spelen. Ook zullen de kinderen zich prima vermaken in het water (onder ouderlijk toezicht). Bij de rivieren kan je diverse dieren spotten die zich rondom het helder water verzamelen. Spot bijvoorbeeld ijsvogels of otters! Wil je graag vissen? Zorg dan voor een visvergunning of informeer naar een tijdelijke vergunning. Kinderen tot 12 jaar hebben geen vergunning nodig om te vissen.

Zin in een uitgebreide wandeling? Dat is zeker de moeite waard rondom deze Collection locatie. Wandel langs de rivier en ontdek de vele eiken en essen. Wilde knoflook vind je hier ook volop tijdens een wandeling. Ideaal om na terugkomst in het Houten Vakantiehuisje een lekkere maaltijd mee te maken! Verder vind je bij Coach House ook kippen, wie wilt er nu geen vers eitje bij het ontbijt? In het kleine winkeltje is een beperkte voorraad aanwezig met onder meer spek, vruchtensappen, yoghurt en kaas.

Naast prachtige wandeltochten in de prachtige omgeving van het Engelse Somerset, zijn er nog tal van andere leuke activiteiten in de omgeving. Ga bijvoorbeeld naar de golfbaan op slechts 5-10 minuten afstand van Coach House. Ook vind je in de nabije omgeving Glastonbury, een prachtig abdij terrein waar op 22 en 26 juni een festival wordt georganiseerd. Het kleinste stadje van het Verenigd Koninkrijk, Wells, is ook absoluut een bezoekje waard. Hier vind je een mooie kathedraal, diverse winkels en cafés en een markt op zaterdag.

Hoort er een trouwe viervoeter bij de familie? Neem dan de hond gezellig mee!Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping BoerenBed Coach House!


Boeken op BoerenBed Coach House

BoerenBed verhuurt op camping BoerenBed Coach House chalets,bungalows of appartementen.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs