BoerenBed Boswarthen Farm

9.5
10 pl.
5000 m
Boerderijcamping

Boeken op camping BoerenBed Boswarthen Farm? Kies hier verblijf en organisatie:

 SAFARI-LODGETENT MET DOUCHE/WC BOEKEN

Camping BoerenBed Boswarthen Farm

Over camping BoerenBed Boswarthen Farm, Zuid West Engeland

Glamping in de regio Cornwall met Boerenbed in een luxe safaritent op een fijn melkveebedrijf? Het kleine paradijs in Cornwall is dichterbij dan je denkt. Met een fantastich uitzicht op de kust en de prachtige stranden ligt het melkveebedrijf Boswarthen Farm om de hoek.

Boswarthen Farm waar je 11 safaritenten vindt, is uiterst geschikt voor grotere groepen zoals familie en vrienden. Het is een melkveebedrijf welke onder invloed is van een heus eigen microklimaat. De mooiste stranden liggen hier niet ver vandaan, en aangezien Cornwall zijn eigen microklimaat heeft zal je veel palmbomen tegenkomen! Hier beleef je veel plezier aan surfen, zwemmen, fietsen of wandelen.

Vergeet ook zeker niet een bezoekje te brengen aan de nabijgelegen steden zoals St Ives. Met al die prachtige uitzichten is het geen wonder dat kunstenaars hier in overvloed wonen. Het eeuwenoude dorpje Madron staat al eeuwenlang bekend als een bedevaartsoort waar men heen gaat om te ontspannen en beter te worden. In de St. Madron’s kerk werden vroeger veel mensen op miraculeuze wijze gezond verklaard, deze kerk is zeker het bezoeken waard.

De wereldberoemde attracties zoals the Eden Project, liggen op een steenworp afstand van de Boerderij. Prachtige tuinen en de meest schattige eeuwenoude dorpjes zijn hier veel te vinden. Terug op de Boerderij kun je lekker genieten van de huisgemaakte maaltijden, een aanrader is zeker de Cornish lasagna rond het kampvuur. Een gast zei hierover: ''het is zo goed dat het moet worden vermeld in de reisgidsen!''


Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping BoerenBed Boswarthen Farm!


Boeken op BoerenBed Boswarthen Farm

BoerenBed verhuurt op camping BoerenBed Boswarthen Farm lodgetenten met sanitair (Country Retreat BoerenBed Tent).
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs