BoerenBed Bonneblond

9.2
Mini
direct
Dichtbij water
Honden welkom
Prachtige wandel- en fietsroutes

Boeken op camping BoerenBed Bonneblond? Kies hier verblijf en organisatie:

 SAFARITENTEN
 LODGETENTEN (BADK.)

Camping BoerenBed Bonneblond

Over camping BoerenBed Bonneblond, Auvergne

In het centrum van Frankrijk vind je BoerenBed Boerderij Bonneblond. Een prachtige locatie in Midden-Frankrijk waar zowel jong als oud volop pret beleeft. Een unieke plek voor een vakantie in Frankrijk op het platteland van Allier, ten noorden van Montluçon. Op maar liefst 69 hectare grond op deze authentieke locatie vind je een kleinschalige locatie waar je optimaal kunt genieten van de rust en ruimte om je heen. Deze locatie wordt gerund door Helen en Willem, een Nederlands echtpaar dat acht jaar geleden de stap heeft durven nemen en begonnen is op Bonneblond in Frankrijk.

Geniet van de gastvrijheid, de verschillende boerderijdieren – twee honden, drie poezen, twee paarden, twee varkens en een ezel – en beleef een heerlijke tijd op deze bijzondere plek. Het is een glamping ervaring om nooit meer te vergeten!

Bij Bonneblond wordt er alles aan gedaan om je even de alledaagse drukte doen vergeten. Dit is toch wel het grootste voordeel van een luxe glamping vakantie! Naast alle luxe van de BoerenBed Tenten kan je verder op deze BoerenBed locatie genieten van diverse activiteiten. Wat dacht je bijvoorbeeld van diverse buitenactiviteiten? Je vindt er onder ander een glijbaan, plek waar je kunt badmintonnen, tafeltennissen, tafelvoetballen, darten en speeltoestellen…. Daarnaast beschikt Bonneblond over een eigen meer waar je een verfrissende duik in kunt nemen of kunt vissen op karpers.

Ook de omgeving is het ontdekken waard. Je bent wel van de bewoonde wereld verwijderd, de eerste bakkerij vind je bijvoorbeeld op 3 kilometer afstand. Maar iedere morgen zorgen Helen en Willem dat je broodbestelling klaar hangt in de Boerderijwinkel! Maak kennis met de prachtige natuurrijke omgeving die Midden-Frankrijk biedt. Wandel of fiets door het grootste eikenbos van Tronçais, klim en klauter hoog boven de grond rondom het recreatiemeer van Sidiailles of bezoek de immense zwerfkeien in Boussac. Ook steden als Montlucon, Moulins en Vichy zijn absoluut de moeite waard voor een heerlijk dagje in de stad!

Huisdieren zijn op deze BoerenBed locatie toegestaan.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping BoerenBed Bonneblond!


Boeken op BoerenBed Bonneblond

BoerenBed verhuurt op camping BoerenBed Bonneblond safaritenten, lodgetenten met sanitair.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs