Balatontourist Zala

7.2
Middel
direct
Direct aan het Balatonmeer
Strand en zwembad
Tennis, fitness, tafeltennis
Stadje Keszthely bezoeken

Boeken op camping Balatontourist Zala? Kies hier verblijf en organisatie:

 STACARAVANS
 CHALET/HUISJE/APPT
 STAANPLAATSEN

Camping Balatontourist Zala

Over camping Balatontourist Zala, West-Hongarije/Balatonmeer

Balatontourist Camping & Bungalows Zala heeft een prachtige ligging, direcht aan het Balatonmeer in Hongarije. 3-steren Camping Zala is een schaduwrijke camping. Zoek je een ruime kampeerplaats dan zit je op camping Zala goed. Voor de wat luxere kampeervakantie op camping Zala kun je ook Bungalows huren. De camping straalt rust uit. De trekpleisters zijn het eigen strand en het zwembad.

Voor de sportieve kampeergast zijn er veel mogelijkheden op camping Zala, je kunt er fitnessen, beachvolleyballen, voetballen en tennissen. Je kunt op deze camping zelfs terecht bij een beauty center en kapper. En natuurlijk voor de dagelijkse boodschappen vind je op Zala een campingwinkel. De kinderen zullen zich zeker niet vervelen met een leuk animatieteam dat alle dagen voor hen klaar staat in de zomer.

Keszthely is de oudste en meest aantrekkelijke stad aan het Balatonmeer met vele monumenten en bijzondere musea, zeker een bezoek waard! Balatontourist Camping & Bungalows Zala ligt in het zuidelijke gedeelte van de stad Keszthely. Het middeleeuwse stadje Keszthely is de oudste en mooiste plaats aan het Balatonmeer, met veel monumenten en bijzondere musea, zoals het 18de-eeuwse barokke paleis met paleistuinen. In de zomer worden in de tuinen van het Festetics kasteel concerten en dansevenmenten georganiseerd.
Heel erg bijzonder is de heilzame bron in Héviz, met 's werelds grootste meer dat gevoed wordt door een actieve thermale bron. In de winter vormt zich boven het warme water een gezonde nevel, die het meer tot een soort openlucht sanatorium maakt. In dit deel van Hongarije wemelt het overigens van de gezondheids- en fitness kuuroorden.--Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Balatontourist Zala!


Boeken op Balatontourist Zala

Suncamp verhuurt op camping Balatontourist Zala stacaravans, chalets,bungalows of appartementen, staanplaatsen.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs