Gezinscamping met natuurzwembad
Hoogseizoen animatie
Zeer kindervriendelijke camping
50+ zullen vooral genieten voor/najaar

Boeken op camping Ardoer Rotonde? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET/HUISJE/APPT
 STAANPLAATSEN

Over camping Ardoer Rotonde, Gelderland/Veluwe/Achterhoek

Op de Rotonde in Enspijk krijg je ruimte om te doen waar je zin in hebt. Plezier voor jong en oud staat voorop! Dat is pas genieten in de landelijke Betuwe.
Iedereen die van zwemmen, spelen en spetteren houdt, geniet volop in en om het natuurzwembad op camping de Rotonde. Want er is veel te beleven!

Peuters en kleuters vermaken zich in het veilige ondiepe gedeelte van het zwembad. Uren zijn ze zoet met de beweegbare gootjes en pompen van het waterspeeltoestel. De kinderen zullen geen genoeg krijgen van alle waterspelen.
6 t/m 12-jarigen klimmen en klauteren met hun nieuwe vriendjes en vriendinnetjes in de waterspeeltuin, ze glijden van de 30 meter lange waterglijbaan en hebben alle ruimte om te zwemmen, te zonnen of om te springen op een van de airtrampolines. Een dagje wat minder mooi weer? Op 25 km afstand van camping de Rotonde liggen twee tropische zwemparadijzen: Caribabad in Gorinchem of Sportiom in Den Bosch.

Het natuurzwembad is een van de vele faciliteiten op camping de Rotonde. Kom ook eens kamperen, tennissen, vissen, spelen en ravotten, kortom genieten op deze camping met animatie. Kinderen, hun ouders en grootouders krijgen alle ruimte voor recreatie. In de prachtige Betuwe kun je bovendien heerlijk fietsen, wandelen en kanoën.

50+ genieters en gezinnen met jonge kinderen vinden bij ons een fijne vakantie plek. De landelijke omgeving nodigt uit tot sportieve activiteiten en op de camping is er voor kinderen veel te doen. In de Betuwe is natuurlijk ook van alles te beleven. Van kanoën op De Linge, tot struinen door de uiterwaarden, ontdekken van de Hollandse Waterlinie en nog veel meer. En wist je dat bijvoorbeeld De Efteling maar 50 km, indoor speelparadijs Kids castle maar 20 km of Ouwehands Dierenpark in Rhenen maar 35 km van camping de Rotonde ligt? Alles is dichtbij als je middenin Nederland, in hartje Betuwe kampeert!

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Ardoer Rotonde!


Boeken op Ardoer Rotonde

Ardoer verhuurt op camping Ardoer Rotonde chalets,bungalows of appartementen (chalets aan het water), staanplaatsen.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs