Kleine camping 60 km. noordelijk van Valencia
Ongeveer 23 km. van zee
Fijn zwembad met peuterbad
Tussen 2 natuurparken gelegen
Hoogseizoen animatie jong en oud
Midden in natuurlijke omgeving

Boeken op camping Altomira? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET OF HUISJE BOEKEN

Over camping Altomira, Costa Blanca

Camping Altomira is een echte familiecamping. Laat je verrassen door de schitterend gelegen Camping Altomira nabij de Spaanse Costa Blanca! Vanaf het terras van je eigen vakantiewoning heb je een prachtig uitzicht op de vallei van de rivier de Palancia.

Wat ook zeker niet mag ontbreken is een bezoek aan de cultuurstad Valencia. Valencia is ca. 60 km verwijderd van Camping Altomira en zeker de moeite waard! Doe inspiratie op in de ‘Cuidad de las Artes y las Ciencias’. Met de trein vanaf Navajas ga je direct naar het centrum van Valencia.

Met de auto ben je in een half uurtje rijden op het strand van de Spaanse Costa Blanca. Dit is het strand ‘Canet’ bij de stad Sagunto. Natuurlijk zijn er ook stranden bij Valencia.
Nabij Camping Altomira vind je twee natuurgebieden: Sierra Espadan en Calderona. tip: bezoek de waterval 'El Salto de la Novia' bij Navajas. Of verken de natuur eens op de fiets (sportieve fietser) of op het wandel en fietspad de ‘via verde’. Dat wordt heerlijk ontspannen in de Spaanse natuur!

Aan één dagje op Camping Altomira heb je niet genoeg! Neem een verkoelende duik in het zwembad met apart kinderbad of maak er een sportieve dag van op de tennisbaan, het basketbalveld of het voetbalveld! De kinderen zullen zich prima weten te vermaken tijdens het enthousiaste animatieprogramma.


Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Altomira!


Boeken op Altomira

TUI en ViaLora verhuren accommodatie als chalets, appartementen of bungalows.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs