Glampen op een agriturismo op Sicilië
Lodgetenten met eigen sanitair
Mooi zwembad op het terrein

Boek camping Agriturismo Vultaggio bij:

 LODGETENTEN (BADK.)


camping Agriturismo Vultaggio, Sicilië

Logeren op een echte agriturismo op het prachtige eiland Sicilië dat is toch wat je wilt. Glamping Agriturismo Vultaggio is op een heuvel gelegen met uitzicht op de Egadische eilanden en op slechts 13 kilometer afstand van Trapani aan de westkust van Sicilië. Het landgoed is werkelijk schitterend met een fijn zwembad in een prachtig aangelegde tuin, met een wijngaard, olijfboomgaard en fruitboomgaard. Voor de jongste bezoekers is er een fijne speeltuin.

Een relaxplek in een mooie Italiaanse omgeving
Behalve het zwembad kun je ook gebruik maken van het wellnessaanbod. En wil jij nu eens volop genieten van alle fantastische producten die aangeboden worden op deze agriturismo dan bezoek je het restaurant op het vakantiedomein. Dit restaurant is ook geliefd bij de locale bevolking en dat is niet voor niets. De baas in de keuken weet wat koken is en wordt ook regelmatig geprezen om zijn kookkunsten. En al zijn gerechten en streekgerechten worden begeleid door zorgvuldig uitgezochte wijnen. Verder bijzonder om te weten; de olijfolie die gebruikt worden komt van de eigen olijfoogst.

En na een fijne maaltijd kunt je een fijne wandeling of fietstocht in het omliggende groene landschap maken. Guarrato, het plaatsje waar deze agriturismo ligt, is tevens de perfecte uitvalsbasis voor het bezoeken van Erice, één van de mooiste dorpjes van het eiland. Dit middeleeuwse stadje ligt wel 750 meter boven zeeniveau en heeft een bijzonder uitzicht vanaf de stadsmuren en torens.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Agriturismo Vultaggio!


Aanbieders op Agriturismo Vultaggio

De Jong Intra verhuurt op camping Agriturismo Vultaggio lodgetenten met sanitair.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs