Bekijk grote foto's
Natuurlijke camping bij Piriac-sur-Mer
Zwembad en glijbanen voor plezier
Strand op slechts 1 km afstand
Karaktervol stadje Piriac-sur-Mer verkennen
Animatieteams voor onvergetelijke vakanties
Activiteitenprogramma voor jong en oud
Adembenemend uitzicht vanaf Pointe du Castelli
Ontdek de schoonheid van de Vendée-kust
1 km

Boek Siblu Bois de Bayadène bij:

 STACARAVANS

Camping Siblu Bois de Bayadène, Pays de la Loire / Vendée

Camping Siblu Bois de Bayadène in de Vendée is de ideale plek voor een ontspannen en gezellige vakantie. Deze natuurlijke camping ligt vlak bij het charmante stadje Piriac-sur-Mer en op slechts 1 kilometer afstand van het prachtige strand.

Op de camping vind je een mooi zwembadcomplex met meerdere zwembaden en glijbanen. Hier kunnen jong en oud zich vermaken en verkoeling zoeken op warme dagen. De waterpret is gegarandeerd! Na een duik in het zwembad kun je terecht in het restaurant en de bar, waar je kunt genieten van heerlijke maaltijden en verfrissende drankjes. 's Avonds worden er gezellige animatieavonden georganiseerd, waar het hele gezin van kan genieten. De kinderen zullen zich ook zeker vermaken op het multisport-terrein, waar ze lekker kunnen spelen en sporten.

Een vakantie aan de Vendée-kust betekent volop genieten. Het strand ligt op slechts een steenworp afstand, dus je kunt gemakkelijk naar de gezellige baaien en leuke restaurants aan de kust gaan. Het stadje Piriac-sur-Mer, gelegen op het schiereiland Guérande, heeft een unieke charme met zijn Bretonse architectuur, geplaveide straatjes en prachtige bloemen. In de omgeving kun je een bezoek brengen aan de zoutpannen en oesterkwekerijen, die typisch zijn voor de regio. Maar het hoogtepunt is toch wel het beroemde strand van La Baule, op slechts 18 kilometer afstand. Dit strand behoort tot de mooiste en grootste stranden in Zuid-Bretagne. Verder naar het noorden vind je de betoverende Golf van Morbihan, een natuurreservaat met eilandjes, vissershaventjes en adembenemende uitzichtpunten.

De Vendée straalt een ontspannen en gezellige sfeer uit, met veel mogelijkheden voor leuke activiteiten. Maak een boottocht door de moerassen van Brière, breng een bezoek aan het middeleeuwse stadje Guérande of verken de prachtige natuur van de regio. Op Camping Siblu Bois de Bayadène kun je genieten van een rustige en gezellige vakantie met het hele gezin. Boek nu en beleef een onvergetelijke tijd aan de Vendée-kust!

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping Siblu Bois de Bayadène!


Aanbieders op Siblu Bois de Bayadène

Siblu verhuurt op camping Siblu Bois de Bayadène stacaravans.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs
 

 

 

Beoordelingen camping Siblu Bois de Bayadène
 Beoordeling toevoegen

Gemiddelde beoordeling

  • TOTAALSCORE
    6.7
  • Algemeen
    6.0
  • Sanitair
    4.0
  • Kinderen
    5.0
  • Zwembad
    5.0
  • Deze camping is beoordeeld op verschillende punten, en de totaalscore is berekend uit het gewogen gemiddelde van de gegeven punten. De algemene score is hierbij 3x meegeteld, en de overige scores 1x.
     Jensen - hoogseizoen 2017, met gezin
    07-07-2017
     Jensen
  • Algemeen
    6
  • Sanitair
    4
  • Kinderen
    5
  • Zwembad
    5
  • Alles op deze camping is aan vervanging c.q. onderhoud. Alleen ons vakantiehuisje was prima.