Bekijk grote foto's
Familiecamping aan het strand
Verwarmd zwembad
Supermarktje
Restaurant/bar
Duikschool op de camping
Duiken bij de Medeseilanden
Hoogseizoen Kidsclub
Met de boot naar de Medeseilanden

Boek La Sirena bij:

Camping La Sirena, Cataluña

Vakantie op een Spaanse camping aan de Costa Brava? Vanaf deze camping loop je in vijf minuten naar het brede zandstrand toe waar in de verte de Medes eilanden liggen. Draai je je om, dan zie je de bergen verderop en het nationale park (Montgrí, Medes Islands en Baix Ter Natural Park). De locatie van deze fijne familiecamping is direct aan het strand, dus voor een zon, zee en strandvakantie zit je hier sowieso op een perfecte vakantieplek. Maar ook voor duikers en natuurliefhebbers een fijne vakantielocatie.

Een Spaanse camping met goede voorzieningen
Driesterrencamping La Sirena is een gezellige, niet al te grote familiecamping, die vooral geliefd is onder duikers, snorkelaars, strandliefhebbers en mensen die graag de natuur in gaan. In het restaurant van de camping kun je trouwens zo aanschuiven. Op de camping vind je verder een supermarktje, speeltuin, zwembad, miniclub en pingpongtafel. De camping heeft ook zijn eigen duikschool. Het centrum van L’Estartit is op ongeveer 20 minuten wandelen (via het strand).

Camping La Sirena, zon, zee en strand en leuke Spaanse stadjes
Vanaf deze camping loop je in vijf minuten naar het prachtige strand Playa Grande de l’Estartit. Hier heb je alles wat je nodig hebt voor een perfecte dag aan zee. De strandwacht houdt een oogje in het zeil, er zijn toiletgebouwen en je kunt een ligbed huren. Het strand mag de blauwe vlag hijsen: een internationale milieuonderscheiding voor stranden en jachthavens die schoon en veilig zijn. En dan het bruisende dorpje L'Estartit. Daar is echt heel veel te doen: leuke restaurants, gezellige winkeltjes. En ook pret- en waterparken zijn in de buurt. En een bezoek aan de stranden bij Begur en L'Escala is ook erg leuk om te ondernemen. Wil je wat geschiedenis snuiven dan is een bezoek aan de Ruines Empuries bij L'Escala een leuke tip.


Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar camping La Sirena!


Aanbieders op La Sirena

Estivant (eenouder) verhuurt op camping La Sirena bungalowtenten.
 

Deze camping kun je boeken bij

Bekijk Prijs