Naar de website van Vacanceselect

Stacaravan
Sel DeLuxe

Bezetting : 4 volwassenen 2 kinderen
Afmeting  : 24 m²
Inrichting : 2 slaapkamers ,  1 badkamer
Extras       : terras mogelijk

Bekijk hier de stacaravan van Vacanceselect

Beschrijving accommodatie

De 24 m² grote DeLuxe stacaravan max. 4 volw. en 2 kinderen die door Selectcamp wordt aangeboden heeft alle voordelen en het comfort van de Stacaravan Comfort met 2 slaapkamers. Het verschil qua indeling zit in het tweede toilet met wastafel dat grenst aan de ouderslaapkamer. Daarnaast is het interieur gemoderniseerd met onder andere een Italiaanse designkeuken en is de stacaravan van binnen voorzien van een puntdak wat een nog ruimer gevoel geeft. Alle modellen zijn voorzien van een stenen of houten terras compleet met tuinmeubilair.

Woongedeelte:
Entree, woonruimte met ruime zithoek (1-persoonsslaapbank 140 x 195 cm). Volledig uitgeruste, comfortabele keukenhoek met onder andere een waterkoker en een magnetron. De hier genoemde campings hebben stacaravans DeLuxe zonder airco.

Slaapkamers:
Een slaapkamer met 2-persoonsbed (140x195), slaapkamer met twee 1-persoonsbedden (70x195) en uitklapbaar kinderbed (65x175 max. 40 kilo).

Sanitair/Badkamer:
Badkamer met wastafel, toilet en brede douchecabine. Grenzend aan de ouderslaapkamer een tweede apart toilet met wastafel.

Tuinset: tafel met vier stoelen, parasol, twee ligstoelen, twee luxe tuinstoelen en een barbecue (waar toegestaan). Vacanceselect campings met  stacaravan Sel DeLuxe