Naar de website van Vacanceselect

Stacaravan
Excl mindervaliden

Bezetting : 4 volwassenen 1 kind
Afmeting  : 30 m²
Inrichting : 2 slaapkamers ,  1 badkamer
Extras       : airco standaard, terras standaard

Bekijk hier de stacaravan van Vacanceselect

Beschrijving accommodatie

Stacaravan Exclusive Mindervalide met 2 slaapkamers en airco is eschikt voor max. 5 pers. en 1 kind (camping San Francesco) of 4 pers. en 1 kind op camping Pra'delle Torri.

Vakantie op een camping in Europa als je minder valide bent? In de rolstoelvriendelijke stacaravans in Italië wordt het je zo prettig mogelijk gemaakt. Alle woonruimtes zijn soepel te betreden. Vakantie op een camping betekent: de hele dag buiten zijn. Onder de bomen, midden in de natuur. In de praktisch ingerichte keuken kun je prima koken. Blijf dus lekker lang tafelen voor de caravan. Spelletje, wijntje, kaasje en kaarsje erbij… Wat een knusse plek!

Je kunt de stacaravan via een rolstoelhelling bereiken. Woongedeelte: entree, woonkamer (zithoek is tevens 1-persoonsslaapbank 140 x 200 cm), design keuken met afzuigkap en grote koelkast. De roelstoelvriendelijke badkamer is voorzien van douche en toilet. Op camping San Francesco zelfs 2 badkamers.
Slaapkamers: slaapkamer met 2-persoonsbed, slaapkamer met twee 1-persoonsbedden.
Badkamer met douche en toilet.

Tuinmeubilair: tafel met vier stoelen, parasol, twee ligstoelen, twee luxe tuinstoelen en een barbecue (waar toegestaan).


 Vacanceselect campings met  stacaravan Excl mindervaliden