Naar de website van Suncamp

Red Rent-a-Tent

Bezetting : 6 personen
Afmeting  : 25m²
Inrichting : 2 slaapkamers

Beschrijving accommodatie

De Rent-a-Tent Red is een compleet ingerichte luxe bungalowtent. Deze mooie bungalowtent is voor max. 6 personen ingericht.

De bungalowtent bestaat uit drie slaapcabines en een ruim woongedeelte. In één van de drie afsluitbare slaapcabines staat een tweepersoonsbed. De andere cabines bieden ieder plaats aan twee éénpersoonsbedden. Kom je niet met zes maar bijvoorbeeld met vier personen dan kun je een tussenwand oprollen waardoor je één extra grote slaapcabine hebt.

In de bungalowtent bevindt zich een compleet ingericht keukenblok met inventaris voor 6 personen, een 4 pits gasstel en een koelkast. Verder comfortabele bedden met goede matrassen. Indien nodig kun je een babybedje en babystoel gratis bijhuren.
Bij elke bungalowtent staat een tuinset bestaande uit een tafel, 5 kuipstoelen, een parasol en twee luxe verstelbare zonnestoelen.

Bij het model Rent-a-Tent Redl is een partytent te huur voor € 25,- per week of € 15,- voor een halve week, op basis van beschikbaarheid. Het plaatsen van een eigen partytent is niet toegestaan.

Geen partytent te huur op camping L'Idéal, Cypsela, Sant' Angelo Village, Sabbiadoro, Baia del Marinaio, Spina Camping Village, Cavallino, Mare Pineta en Bella Austria.


 Suncamp campings met Red Rent-a-Tent


Gelegen aan 3 meren (1 zwemmeer)
Kamperen in de Franse Alpen
Buitenzwembad
Zwemmeer met glijbanen, strand
Veel activiteiten voor jong en oud
Animatie in hoogseizoen jong en oud
Nieuw: Jacuzzi (max. 20 pers.)
Midgetgolf, skeelerpiste, fitness