Naar de website van Roan Camping Holidays

Bungalowtent/veranda (RO)

Bezetting : 6 personen
Afmeting  : 25 m²
Inrichting : 2 slaapkamers
Extras       : terras standaard

Bekijk hier de tent van Roan Camping Holidays

Beschrijving accommodatie

Deze bungalowtent van Roan staat in zijn geheel op een houten veranda op 30 cm hoogte, waardoor je geen last hebt van optrekkend vocht. De wanden van de bungalowtent zijn recht, zodat je overal in de tent gewoon rechtop kunt staan en u een aangenaam gevoel van ruimte krijgt.

Het keukengedeelte beschikt over een afsluitbare keukenkast, een hoge koelkast met apart vriesvak en een 4-pits gasstel. Ook is de bungalowtent voorzien van een ventilator, en een kacheltje voor frissere dagen! Er zijn 2 grote tafels, 2 verstelbare stoelen, 4 kuipstoelen, een ligbed, een droogrek en verlichting.

In de grote slaapkamer staat een tweepersoonsbed (2.00 x 1.40 m). In het andere slaapvertrek, dat door middel van een doek in twee delen gescheiden kan worden, staan 2 stapelbedden.

De veranda, die over de hele breedte van de tent loopt, heeft een luifel, zodat je altijd buiten kunt zitten, bij een drupje regen of heerlijk in de schaduw. Voor wat extra schaduw zorgt de bijgeleverde sunbanner. Er staat een houtskool- of gasbarbeque. Roan Camping Holidays campings met Bungalowtent/veranda (RO)


Gezellige familiecamping
Direct aan het Gardameer
Zwembaden met glijbaan (open ca. 23/4-25/9)
Animatie (ca. 1/6-6/9)