Naar de website van Roan Camping Holidays

Stacaravan
Catalunya

Bezetting : 5 personen
Afmeting  : 34m²
Inrichting : 2 slaapkamers ,  1 badkamer
Extras       : airco standaard, terras standaard

Bekijk hier de stacaravan van Roan Camping Holidays

Beschrijving accommodatie

Op camping Sanguli staat de nieuwe stacaravan “Catalunya”. Deze ruime en uitstekend uitgeruste stacaravan (34m2, 4.00 x 8.50 mtr) is voorzien van een schuin pannendak, gratis airconditioning en een houten veranda!

Wonen
In de bijzonder ruime woonkamer vind je een eethoek met stoelen en een comfortabale hoekbank. De airconditioning hangt ook in de woonkamer. De keuken ligt aan de voorkant van de stacaravan waardoor je tijdens het koken ook gemakkelijk de veranda oploopt. De keuken is
compleet ingericht, zo staat er een hoge koelkast met een apart vriesgedeelte, magnetron, een aanrecht met een elektrische kookplaat, kastruimte en natuurlijk warm en koud stromend water. Daarnaast is er heel uitgebreid inventaris aanwezig. In de badkamer vind je een douchecabine, en wastafel met warm en koud stromend water. Voor extra comfort is er een apart toilet.

Slapen
De Catalunya heeft 2 slaapkamers: De ouderslaapkamer met het tweepersoonsbed en de kinderslaapkamer met twee éénpersoonsbedden. Voor kleinere kinderen is er een apart bedrekje aanwezig, dat de medewerker van Roan je ter plaatse kosteloos kan uitlenen. De stacaravan is standaard voorzien van 1-persoonsdekbedden en kussens.

Buitenleven
De stacaravan Catalunya is voorzien van een half overdekte houten veranda en een standaard tuinset met o.a. 2 verstelbare stoelen. Op de veranda staat een gasbarbecue voor je klaar!.

De eigen medewerkers van Roan zorgen voor het onderhoud, zodat je altijd vakantie viert in een prima verzorgde, complete stacaravan! Ook de uitgebreide inventaris is met zorg uitgekozen. Je kunt met maximaal 5 personen gebruik maken van de stacaravan.


 Roan Camping Holidays campings met  stacaravan Catalunya


8.2
SuperXL
200 m
Grote bruisende camping
Groot zwembadcomplex
Activiteiten voor jong en oud
Kindvriendelijk, Kinderclub
Afrikaans dorp/ luxe accommodaties