Naar de website van Roan Camping Holidays

Stacaravan
Casa Grande

Bezetting : 7 personen
Afmeting  : 28.5 m²
Inrichting : 3 slaapkamers ,  1 badkamer
Extras       : airco standaard, terras standaard

Bekijk hier de stacaravan van Roan Camping Holidays

Beschrijving accommodatie

In deze stacaravan Casa Grande van Go4Camp is de ouderslaapkamer met kledingkast voorzien van een 2 persoonsbed van 2.00 x 1.40 m groot. In de 2e slaapkamer zijn 2 éénpersoonsbedden geplaatst. In de 3e slaapkamer naast de ouderslaapkamer vind je 2 éénpersoonsbedden of een stapelbed (bovenste bed tot max 75 kg) met uitvalbeveiliging waarbij je het onderste bed kunt inklappen zodat je daar eventueel een kinder/babybedje kunt plaatsen. In de ruime woonkamer kan nog een extra persoon slapen. In elke stacaravan is standaard 1 bedrekje voor peuters aanwezig. In de woonkamer vind je een bank, een hoge koelkast met ruim apart vriesgedeelte, magnetron, koffiezetapparaat en 4-pits gasfornuis. Alle slaapkamerramen zijn voorzien van muggenhorren.

De ruime badkamer heeft een douchecabine, wastafel en toilet.

De Casa Grande heeft van 2 verstelbare ‘luie’ stoelen, 5 kuipstoelen en een ligbed. Ook heeft de Casa Grande een partytent of houten overkapping. Er is een houtskool- of gasbarbeque aanwezig.

De stacaravan Casa Grande van Go4Camp is geschikt voor max. 7 personen, maar voor je eigen comfort adviseert Go4Camp echter de stacaravan Casa Grande met niet meer dan 6 personen te betrekken.

Op camping Union Lido beschikt de stacaravan Casa Grande over een lage overdekte houten veranda aan de kopsekant van 12 m².
Je dient op camping Union Lido voor de 7de persoon een toeslag te betalen ter plaatse.


 Roan Camping Holidays campings met  stacaravan Casa Grande


Zeer grote, levendige camping
Aquapark Laguna Vortex, waterspektakel
2x Lagunebad open half mei/half sept.
Direct aan breed zandstrand
Fijn animatieteam vanaf eind april/half sept.
Diverse restaurants/winkeltjes
Compleet wellnesscentrum en Dog-Camp
Vlakbij Venetië