Naar de website van Roan Camping Holidays

Stacaravan
Casa Adria Lounge

Bezetting : 6 personen
Afmeting  : 24 m²
Inrichting : 2 slaapkamers ,  1 badkamer
Extras       : airco standaard, terras standaard

Bekijk hier de stacaravan van Roan Camping Holidays

Beschrijving accommodatie

De stacaravan Casa Adria Lounge is standaard voorzien van een prima uitgeruste keuken met magnetron, koffiezetapparaat, hoge koelkast met apart vriesvak, een ruime houten veranda met loungebank, luxe badkamer met toilet en douche en een geavanceerd airconditioning systeem.

Deze gezellige Casa Adria Lounge met een vloeroppervlakte van 24 m² is voorzien van een ruime woonkamer met eethoek, comfortabele banken en voldoende kastruimte. De Casa Adria Lounge beschikt over 2 slaapkamers. In de ouderslaapkamer staat een 2-persoonsbed van 2.00 x 1.40m groot. In de 2e slaapkamer staan 2 éénpersoonsbedden en een bed overdwars op hoogte voor een kind. Tevens is er in de woonkamer ruimte voor één slaapplaats. In elke stacaravan is standaard 1 bedrekje aanwezig zodat een peuter niet uit bed kan vallen (vast metalen bedrek of los bedrek). Bovendien zijn alle slaapkamerramen voorzien van muggehorren.

De stacaravan is voorzien van een eigen badkamer. Hier kunt u een douche, toilet en wastafel vinden.

Bovendien is de stacaravan Casa Adria Lounge standaard voorzien van 2 verstelbare ‘luie’ stoelen en 4 kuipstoelen. Voor de nodige verkoeling beschikt de Casa Adria Lounge over een goede halve overkapping waarop een loungebank staat om op te relaxen. Je vindt een gratis barbecue bij uw accommodatie. Indien houtskool barbecuen op de door jouw gekozen camping is toegestaan beschikt u over een houtskoolbarbecue. Mocht houtskool barbecuen niet zijn toegestaan dan is er een gasbarbecue.

De stacaravan Casa Adria Lounge is geschikt voor max. 6 personen.


 Roan Camping Holidays campings met  stacaravan Casa Adria Lounge


Camping geschikt voor hele gezin
Olympisch zwembad open eind april
Waterparadijs voor kinderen open half mei.
Direct aan zee
Animatie jong en oud half mei/half sept.
Compleet winkelcentrum
Skate-park/sportpark/klimmuur
Venetië bezoeken