Naar de website van Roan Camping Holidays

Safaritent (zonder sanitair)
Safari/Lodge Go4

Bezetting : 6 personen
Afmeting  : 37 m2
Inrichting : 3 slaapkamers
Extras       : terras standaard

Bekijk hier de safaritent (zonder sanitair) van Roan Camping Holidays

Beschrijving accommodatie

Deze safaritent (Go4Camp:Lodgetent) is een prachtige ruime tent (37.5m2) die helemaal op een houten veranda op 30 cm hoogte staat. Je kunt overal in de tent rechtop staan, want de wanden van deze lodgetent zijn recht. Je krijgt hierdoor een heerlijk gevoel van ruimte! Op de vlakke vloer ligt laminaatzeil met houtmotief, waardoor je comfortabel in de tent kunt verblijven.

Het keukenblok heeft een afsluitbare keukenkast van 1.80 mtr. lang, gemaakt van stoer steigerhout met daarop een fijn kunststof werkblad. Hier bevindt zich een spoelbak met koud stromend water en een 4-pits gasstel. Je vindt hier ook een hoge koelkast met apart vriesvak. Ook vind je er een kacheltje voor frissere dagen! Uiteraard is deze safaritent Woody voorzien van een tafel, kuipstoelen en luxe verstelbare stoelen.

Ideaal: de tent is voorzien van een echt toilet!

In de grote slaapkamer staat een tweepersoonsbed (2.00 x 1.40 m). In het andere slaapvertrek, dat door middel van een doek in twee delen gescheiden kan worden, staan 2 stapelbedden.

De lodgetent is voorzien van een ruime, afgesloten veranda, die over de hele breedte van de tent loopt. De veranda wordt overdekt door een luifel, zodat je altijd buiten kunt zitten, bij een drupje regen of juist heerlijk in de schaduw. Voor wat extra schaduw zorgt de bijgeleverde sunbanner. Als houtskool barbecueën is toegestaan, vind je bij de lodgetent een houtskool barbecue, anders staat er een gasbarbecue.


 Roan Camping Holidays campings met  safaritent (zonder sanitair) Safari/Lodge Go4