Naar de website van RCN

Tent
Moulin de la Pique Cocoon Sweet

Bezetting : 4 personen
Afmeting  : 16m²
Inrichting : 2 slaapkamers
Extras       : terras standaard

Bekijk hier de tent van RCN

Beschrijving accommodatie

De Cocoon op Le Moulin de la Pique is een moderne accommodatie waarin je op een prettige manier het moderne kamperen beleeft. In het bijzondere ontwerp is de ruimte optimaal benut, maar blijft het comfortabel wonen. De kleurstelling is gezellig en voelt warm.

Het is een nieuwe manier van kamperen waarin je met twee tot vier personen kan verblijven. Onze Cocoon Sweets hebben een oppervlakte van 16 m2 en een luifel.

De accommodatie is op een ruime plaats geplaatst en is voorzien van een complete inventaris, een moderne tuinset inclusief twee ligstoelen. Daarnaast mag een BBQ natuurlijk niet ontbreken.

Parkeren kan je op de parkeerplaats of naast de Cocoon Sweet!

Keuken:
Onder de luifel kan je koken op een 2-pits gaskookplaat. De accommodatie is verder voorzien van een magnetron, koelkast en een Senseo koffiezetapparaat. Op aanvraag kan je gebruik maken van een elektrische verwarming.

Slapen:
De Cocoon Sweets zijn voorzien van een slaapkamer met een tweepersoons bed (200 * 160) en twee eenpersoonsbedden in een tweede (slaap)kamer. Alle bedden zijn voorzien van dekbedden en kussens. Het linnengoed kan je zelf meenemen of direct bijboeken bij de reservering.

Deze Cocoon Sweets zijn volledig geïsoleerd en kunnen bij afwezigheid geheel worden afgesloten. RCN campings met  tent Moulin de la Pique Cocoon Sweet


Beste familiecamping van Europa (Alan Rogers)
4 zwembaden, spectaculaire glijbanen
Oud Frans landgoed
Vlakbij de rivier de Dordogne
Visvijver, recreatiemeer 5000 m²
Sportfaciliteiten, voetbal, midgetgolf, tennis
Kindvriendelijk, speeltuin, speelzolder
Golven op 7 km.