Naar de website van RCN

Tent
Ferme du Latois Cocoon Sweet Crevette

Bezetting : max. 4 pers
Afmeting  : 16m²
Inrichting : 2 slaapkamers
Extras       : terras standaard

Bekijk hier de tent van RCN

Beschrijving accommodatie

De Cocoon sweet max.2-4 personen, dat is nu eens luxe maar toch wel echt kamperen. In het bijzondere ontwerp is de ruimte optimaal benut voor een maximum aan comfort. Met zijn leuke kleuren en strakke lijnen treed je binnen in een ware ‘cocon’.

Is dit nu een bungalowtent? Nee dit is een bijzondere glampingtent. De Cocoon Sweet is een nieuw concept bungalowtent, trendy en functioneel. Deze hippe tent is ouderwets gezellig en sfeervol. De accommodatie is voorzien van een complete inventaris, een moderne tuinset inclusief twee ligstoelen en een BBQ mag natuurlijk niet ontbreken.

De Cocoon sweets zijn volledig geïsoleerd en kunnen bij afwezigheid geheel worden afgesloten. Ze zijn voorzien van een slaapkamer met een tweepersoons bed (200 * 160) en twee eenpersoonsbedden in een tweede (slaap)kamer. Alle bedden zijn voorzien van dekbedden en kussens.

Onder de luifel kan je koken op een 2-pits gasfornuis, de accommodatie is verder voorzien van een magnetron, koelkast en een Senseo koffiezetapparaat. Op aanvraag kan er gebruik gemaakt worden van een elektrische verwarming.


 RCN campings met  tent Ferme du Latois Cocoon Sweet Crevette


Rust en ruimte
Zwembad met glijbanen
2 meren om te vissen en spelevaren
Strand en zee op 13 km
Recreatieteam
Kindvriendelijk vakantiepark, trampolines
Restaurant met terras
Fietsen en wandelen