Naar de website van RCN

Toppershoedje Rolstoeltoegankelijke Bungalow

Bezetting : 6 personen
Inrichting : 3 slaapkamers ,  1 badkamer


Bekijk hier de bungalow van RCN

Beschrijving accommodatie

Deze vrijstaande bungalow is geschikt voor 6 personen en heeft aanpassingen voor rolstoelgebruikers.

De gelijkvloerse bungalow is voorzien van een open keuken met onderrijdbaar keukenblok met vaatwasser en combimagnetron. De eethoek is geschikt voor 6 personen. De woonkamer is voorzien van een comfortabele zithoek en een TV. In de accommodatie is een radio/cd-speler incl. dvd-functie aanwezig. Tevens is het mogelijk om via USB functie muziek vanaf je telefoon af te spelen. Er zijn 2 slaapkamers met 2 eenpersoonsboxspringbedden en 1 slaapkamer met een (elektrisch) hoog/laagbed inclusief ‘papegaai’ boven het bed en een eenpersoons boxspringbed. Verder is er een ruime douche-/toiletruimte met een doucheklapstoel met wandbeugels en wandbeugels bij het toilet. Vanuit de woonkamer heb je via de terrasdeuren direct toegang tot het terras vlakbij de boomgaard en de moestuin. Het terras is voorzien van tuinmeubilair voor 6 personen. Er is een berging voor een rolstoel of een aantal fietsen.

Vanuit de bungalow kun je met de rolstoel over een voetpad binnen een paar minuten naar het strand (ook deels rolstoeltoegankelijk).


Let op : Deze bungalow is niet geschikt voor grote elektrische rolstoelen en heeft enkele aanpassingen voor mindervalide patienten.


 RCN campings met Toppershoedje Rolstoeltoegankelijke Bungalow


Aan het breedste strand van Nederland bij Ouddorp
Watersportmogelijkheden
Wandel-en fietsgebied
Natuurgebied “De Kwade Hoek”,
Ontdek Goeree-Overflakke/Zeeland
Haven van Stellendam
Fijn restaurant, kindvriendelijk
Nieuw: 2 persoons houten chalet