Naar de website van RCN

Overig
Jagerstee Jagershut 2p

Bezetting : 2 personen
Inrichting : 1 slaapkamer

Beschrijving accommodatie

De Jagershut is een leuke trekkershut en ideaal om voor 1 nacht of meer.

Fietsvakantie, wandelvakantie of gewoon een keer wat anders? Deze boshut is echt een beleving. Op het glampingveld vind je de boshut. Een leuke hut met veranda. De hut staat op 1 meter hoge palen.

Slapen
Binnen vind je een 2 persoons bed met 2 aparte matrassen. Er zijn dekbedden en kussens aanwezig. Lakenpakketten kunnen gehuurd worden.

Inrichting
In het keukenblokje vind je een 2 pits elektrische kookplaat. Een complete inventaris om te kunnen koken en eten. Er is een waterkoker. Op het veld is een watertappunt en in de hut is een jerrycan. In de hut staat een tafel met 2 stoelen.

Buiten
Buiten staat een picknicktafel. Het sanitairgebouw is vlakbij. Hier kun je gebruik maken van het toilet en de douche. Midden op het glampingveld staat een Scandinavische Kota (overdekte vuurplaats met bankjes). Hier mag je gebruik van maken samen met de andere gasten op het glampingveld.

De auto moet geparkeerd te worden op een speciale parkeerplaats vlakbij de boshut. De boshut is rook- en huisdiervrij.

Ook leuk om met een groep vakantie te vieren op dit glampingveld. De ideale plek voor bijvoorbeeld een familieweekend, vrijgezellenfeest, personeelsfeest en nog veel meer.


 RCN campings met Jagerstee Jagershut 2p


Camping midden op de Hoge Veluwe
Wandelen, fietsen
Openluchtzwembad met peuter- en kleuterbad
Leuke activiteiten met het recreatieteam
Bezoek Apeldoorn, Zwolle, Heerderstrand
Dierenhoeve
Walibi, Dolfinarium, de Apenheul
Kindvriendelijke vakantie vieren