Naar de website van Koko Holidays

Luxe Stacaravan CP

Bezetting : 4 personen
Afmeting  : 41 m²
Inrichting : 2 slaapkamers ,  1 badkamer
Extras       : terras standaard

Bekijk hier de stacaravan van Koko Holidays

Beschrijving accommodatie

Ingerichte stacaravan (max. 4 personen)

Dit type stacaravan wordt ook wel een cottage plus genoemd en kijkt direct op het meer. Het is net een klein huisje van 9,60 bij 4,30 meter (incl. overkapping) met aan de voorkant een veranda. Via de grote glazen pui kom je de cottage binnen. Hierdoor heeft deze stacaravan een logische en strakke indeling.

Van binnen zijn de stacaravans modern ingericht. Strak en functioneel. De indeling is heeft 2 slaapkamers achterin waarvan één met een 2-persoonsbed en de andere met twee 1-persoonsbedden.

Verder komt aan de ene kant de badkamer en aan de andere kant het toilet. Aansluitend komt het woongedeelte en open keuken samen aan de voor zijde met de uitloop naar de veranda.

De stacaravan is voorzien van de gebruikelijke inventaris. Hiermee ontbreekt het je aan niets om een heerlijke vakantie te hebben.

Het type CP is ten opzichte van type CL voorzien van uitzicht op het meer, comfort memory matras voor het 2-persoonsbed, televisie en een barbecue. Hierdoor net een tikkeltje luxer als de uitvoering van type CL.


 Koko Holidays campings met Luxe Stacaravan CP