Naar de website van Go4Camp

Stacaravan
Casa Grande

Bezetting : 7 personen
Afmeting  : 28.5 m²
Inrichting : 3 slaapkamers ,  1 badkamer
Extras       : airco standaard, terras standaard

Bekijk hier de stacaravan van Go4Camp

Beschrijving accommodatie

In deze stacaravan Casa Grande van Go4Camp is de ouderslaapkamer met kledingkast voorzien van een 2 persoonsbed van 2.00 x 1.40 m groot. In de 2e slaapkamer zijn 2 éénpersoonsbedden geplaatst. In de 3e slaapkamer naast de ouderslaapkamer vind je 2 éénpersoonsbedden of een stapelbed (bovenste bed tot max 75 kg) met uitvalbeveiliging waarbij je het onderste bed kunt inklappen zodat je daar eventueel een kinder/babybedje kunt plaatsen. In de ruime woonkamer kan nog een extra persoon slapen. In elke stacaravan is standaard 1 bedrekje voor peuters aanwezig. In de woonkamer vind je een bank, een hoge koelkast met ruim apart vriesgedeelte, magnetron, koffiezetapparaat en 4-pits gasfornuis. Alle slaapkamerramen zijn voorzien van muggenhorren.

De ruime badkamer heeft een douchecabine, wastafel en toilet.

De Casa Grande heeft van 2 verstelbare ‘luie’ stoelen, 5 kuipstoelen en een ligbed. Ook heeft de Casa Grande een partytent of houten overkapping. Er is een houtskool- of gasbarbeque aanwezig.

De stacaravan Casa Grande van Go4Camp is geschikt voor max. 7 personen, maar voor je eigen comfort adviseert Go4Camp echter de stacaravan Casa Grande met niet meer dan 6 personen te betrekken.

Op camping Union Lido beschikt de stacaravan Casa Grande over een lage overdekte houten veranda aan de kopsekant van 12 m².
Je dient op camping Union Lido voor de 7de persoon een toeslag te betalen ter plaatse.


 Go4Camp campings met  stacaravan Casa Grande