Naar de website van De Jong Intra

Safaritent (zonder sanitair)
Lodgetent Woody

Bezetting : Max. 6 personen
Afmeting  : 25 m²
Inrichting : 3 slaapkamers
Extras       : terras standaard

Beschrijving accommodatie

De lodgetent (safaritent) Woody is een prachtige ruime lodgetent (25m2) die in z'n geheel op een houten veranda op zo'n 30 cm hoogte staat. Je kunt overal in de tent rechtop staan, want de wanden van deze lodgetent zijn recht. Zo ontstaat een heerlijk gevoel van ruimte! Op de geheel vlakke vloer ligt laminaatzeil met houtmotief, waardoor je comfortabel in de lodgetent kunt rondlopen.

Het keukengedeelte beschikt over een afsluitbare keukenkast van 1.80 mtr. lang, gemaakt van stoer steigerhout met daarop een mooi kunststof werkblad. In het werkblad zit een spoelbak met koud stromend water en een 4-pits gasstel. Het geheel wordt compleet gemaakt door een hoge koelkast met apart vriesvak. Tevens is er een kacheltje voor frissere dagen! Uiteraard is de lodgetent Woody voorzien van een tafel, kuipstoelen en luxe verstelbare stoelen.

Ideaal: de lodgetent Woody is voorzien van een echt toilet!

In de grote slaapkamer staat een tweepersoonsbed (2.00 x 1.40 m). In het andere slaapvertrek, dat door middel van een doek in twee delen gescheiden kan worden, staan 2 stapelbedden.

De lodgetent Woody is voorzien van een ruime, afgesloten veranda, die over de hele breedte van de tent loopt. De veranda wordt overdekt door een luifel, zodat je altijd buiten kunt zitten, bij een drupje regen of juist heerlijk in de schaduw. Voor wat extra schaduw zorgt de bijgeleverde sunbanner. Er staat een houtskool- of gasbarbeque.


 De Jong Intra campings met  safaritent (zonder sanitair) Lodgetent Woody