Naar de website van ColorCamp

Tent
Tossa XL

Bezetting : max. 6 pers
Afmeting  : 31m²
Inrichting : 2 slaapkamers


Bekijk hier de tent van ColorCamp

Beschrijving accommodatie

De grootste ingerichte bungalowtent van ColorCamp is de TossaXL. Met een oppervlakte van 40m² incl partytent kun je best zeggen een reusachtige tent.

Als je zoekt naar een moderne ingerichte tent met veel licht en ruimte, dan zul je versteld staan van de enorme binnenruimte en de hoogte van de tent. Er is opbergruimte voldoende voor kleding en boodschappen in de twee afsluitbare kasten.

Compleet en ruim: De naam Tossa XL zegt al genoeg. Nergens anders huur je een ruimere tent dan deze geweldige XL tent. De Tossa XL is ruim 31m² groot en geschikt voor 6 personen.

Een riant woongedeelte met een compleet inrichting, opbergmogelijkheden en verlichting. De zijkant van de tent is makkelijk te openenen om zo een oase aan licht en ruimte tevoorschijn te toveren.

De twee slaapcabines zijn door een gangpad van ruim 1 mtr van elkaar gescheiden. Elke slaapcabines heeft drie slaapplaatsen. De cabine kan eenvoudig worden opgedeeld met ieder een eigen ingang. Standaard heeft de cabine: één tweepersoonsbed en drie éénpersoonsbedden. Als je met z'n zessen bent dan plaatst ColoCamp een comfortabel logeerbed extra.

De tent heeft een luxe partytent, een complete tuinset met 6 kuipstoelen en twee verstelbare stoelen. ColorCamp campings met  tent Tossa XL


Zeer verzorgde levendige camping
Vlakbij Platja d Aro met een prachtig strand
4 zwembaden en veel sportmogelijkheden
Diverse restaurants en bars
Animatieprogramma jong en oud
Girona, Barcelona, Platja d Aro, Lloret de Mar
Wellness, jacuzzi
Diverse waterparken in de omgeving