Naar de website van ColorCamp

Tent
Tossa

Bezetting : max. 6 pers
Afmeting  : 28m²
Inrichting : 3 slaapkamers


Bekijk hier de tent van ColorCamp

Beschrijving accommodatie

De bungalowtent type Tossa is een geweldig ruime ingerichte tent voor maximaal 6 personen. Drie afsluitbare slaapcabines met comfortabele bedden. Van afwasbak tot wijnglas, alles is aanwezig in de tent om de vakantie zo aangenaam mogelijk te maken.

De tent heeft een ruim woongedeelte waarvan de zijkant gemakkelijk opengemaakt kan worden.
De ruime Tossa tent heeft een compleet ingerichte keuken met o.a een koelkast, driepits kooktoestel, koffieautomaat, ruime opbergkasten, dekbedden en kussen, bestek en meer.

De compleet ingerichte keuken heeft een kooktoestel, koelkast met vriesvak, koffieautomaat en ruime opbergkasten. De zijkant van de tent kun je makkelijk openritsen. Verder heeft iedere tent verschillende lichtpunten en stopcontacten.

De Tossa tent is voorzien van drie apart afsluitbare slaapcabines met comfortabele bedden. Een cabine is uitgevoerd met één tweepersoonsbed. De overige slaapcabines hebben een eenpersoonsbed. Dekbedden en kussen zijn standaard aanwezig in de ruime Tossa tent. Een bijbehorend linnenpakket kun je vooraf reserveren.

Buiten voor de tent staat een grote tafel met partytent of parasol en 6 kuipstoelen. Ook zijn er 2 comfortabele verstelbare stoelen.
Om úw verblijf in de Tossa tent nog aangenamer te maken, kunt u bij ColorCamp kiezen uit zeer veel extra's. Zoals o.a handdoekenpakket, Linnenpakket en chemische toilet.

 ColorCamp campings met  tent Tossa


Schaduwrijke familiecamping
Direct aan het strand gelegen
Zwembad met apart kinderbad
Watersporten
Kindvriendelijke camping
Natuurgebied Basses d en Coll
Hoogseizoen leuke activiteiten
2 golfbanen in directe omgeving