Naar de website van ColorCamp

Tent
Palma

Bezetting : max. 6 pers
Afmeting  : 28m²
Inrichting : 2 slaapkamers


Bekijk hier de tent van ColorCamp

Beschrijving accommodatie

Het vernieuwde design van de bungalowtent Palma zorgt voor een heerlijke, ruime en comfortabele tent, geschikt is voor maximaal 6 personen. De tent heeft twee, door een gangpad gescheiden, slaapcabines met heerlijke bedden. De beide cabines kun je zelf indelen door een doek te laten zakken. Hierdoor kun je maximaal 4 slaapruimtes maken.
Met een afmeting van 28m² is de Palma tent zeer ruim.

De tent Palma is zeker compleet. Een volledige ingerichte tent, van alle gemakken voorzien met o.a keuken gedeelte met een koelkast, gaskookplaat, groot opbergkasten en uiteraard borden, bestek , glazen en pannenset.

De Palma is uitgevoerd met twee in de lengte gesitueerde slaapcabines met elk drie slaapplaatsen. De cabine kan eenvoudig worden opgedeeld. Standaard voorzien van één tweepersoonsbed en drie éénpersoonsbedden. Dekbedden en kussens voor 6 personen zijn standaard aanwezig in de tent.

Buiten voor de tent staat een grote tafel met partytent en 6 kuipstoelen. Ook zijn er 2 comfortabele verstelbare stoelen.

Bij ColorCamp kun je extra opties kiezen om de vakantie nog aangenamer te maken. Zoals handdoekenpakket, linnenpakket en chemisch toilet. ColorCamp campings met  tent Palma


Camping in natuurpark Aquamolls de l Emporda
Levendige Spaanse camping
Lagunebad met kinderbad
Direct aan het mooie zandstrand
Leuke kinderactiviteiten, kindvriendelijk
Diverse (water-) sportactiviteiten
Girona en Barcelona bezoeken
Gezellige strandbar