Naar de website van BoerenBed

Safari-lodgetent (met sanitair)
Nieuw Staldeur/douche

Bezetting : 5 volwassenen 1 kind
Afmeting  : 56m²
Inrichting : 2 slaapkamers ,  1 badkamer
Extras       : terras standaard

Bekijk hier de safari-lodgetent (met sanitair) van BoerenBed

Beschrijving accommodatie

Nieuw! Heerenboer tent met douche en houten deuren

De nieuwe HeerenBoer Tent is compleet ingericht voor maximaal 6 personen (max. 5 volwassenen en 1 kind tot 12 jaar). Er is een leefoppervlakte van 45m2. In de keuken van de luxe HeerenBoer Tent is koud stromend drinkwater. Op de boerderij vind je gemeenschappelijke douches, maar je beschikt zelf over een privé douche, ensuite of naast de tent. De HeerenBoer Tenten zijn voorzien van alle denkbare keukenbenodigdheden; van schaar tot koekenpan, van bestek tot koffiekopjes… je hoeft niets mee te nemen van huis.

• Houten deuren, die de tent luchtdicht maken
• Extra isolatie in het dak waardoor je de warme lucht binnenhoudt in koelere seizoenen en je de tent koel houdt tijdens de zomermaanden
• De ramen kunnen in de slaapkamer van binnenuit worden gesloten (i.p.v. alleen vanaf buiten)
• Geen hangmat

Er is geen elektra in de tent en voor verlichting worden olielampen en kaarsen gebruikt. Daarnaast wordt er gekookt op een houtgestookt fornuis in de tent. Je kunt ook buiten koken op je eigen BakBecue en eten aan de picknicktafel die bij iedere luxe HeerenBoer Tent staat. Verder heeft iedere tent een eigen toilet en er zijn riante bedden. De tenthuur is inclusief bed- en keukenlinnen en het gebruik van het brandhout voor de kachel. Er zijn verschillende accommodaties te vinden op de BoerenBed boerderijen.

Slapen op de boerderij, terug naar de tijd rond 1920, zonder op een houten brik met strozakken te hoeven liggen. In de HeerenBoer Tent slaap je riant:

Een tweepersoonsbed van 2.00 x 1.80m
Een StapelBed(stee) van 2.00 x 0.90m
Een BoerenBedstee van 2.00 x 1.30m geschikt voor 1 volwassene of 2 kinderen
In de bedden liggen heerlijke (moderne) matrassen, zodat je ‘s nachts niet wakker geprikt wordt door doorstekend stro of takjes, of de hele nacht ligt te niezen van de hooikoorts. Je slaapt lekker warm onder echte Texelse schapenwollen dekens.

De douche kan zowel en-suite zijn of apart naast de tent staan.

Leven in luxe als een HeerenBoer(in). Het leven is kort genoeg om jezelf zonder schuldgevoel eens extra te verwennen. Het begint al bij aankomst doordat alle bedden voor je zijn opgemaakt, per persoon liggen er twee handdoeken klaar en voor je luxe tent vind je een grote luifel. Naast al deze extra’s vind je een aanbouw van 11m2 waar je een lekkere warme douche hebt of een douche naast je tent. Zo hoef je niet met je handdoekje naar de boer te lopen!


 BoerenBed campings met  safari-lodgetent (met sanitair) Nieuw Staldeur/douche