Naar de website van BoerenBed

Chalet
Vakantiehuisje

Bezetting : 6 personen
Afmeting  : 50m²
Inrichting : 2 slaapkamers ,  1 badkamer
Extras       : terras standaard

Bekijk hier de chalet van BoerenBed

Beschrijving accommodatie

Ieder Houten Vakantiehuisje is compleet ingericht voor maximaal 6 personen. Er is een leefoppervlakte van 50m2. In de keuken van het huisje is koud stromend drinkwater. De huisjes zijn voorzien van alle denkbare keukenbenodigdheden; van schaar tot koekenpan, van bestek tot koffiekopjes… je hoeft niets mee te nemen van huis. Er is geen elektra in de Houten Vakantiehuisjes en voor verlichting worden olielampen en kaarsen gebruikt. Er wordt gekookt op een hout gestookt fornuis in je huisje. Je kunt ook buiten koken op je eigen barbecue onder de veranda.

In de badkamer vind je een lekker warme douche, wastafel en apart toilet. De huur is inclusief bed- en keukenlinnen en het gebruik van het brandhout voor de kachel.

Slapen op de boerderij, terug naar de tijd rond 1920, zonder op een houten brik met strozakken te hoeven liggen. In het Houten Vakantiehuisje slaap je riant:Houten glamping vakantie huisje

- Een tweepersoonsbed van 2.00 x 1.80m
- Een StapelBed(stee) van 2.00 x 0.90m
- Een gezellige slaapzolder met 2 losse bedden van 2.00 x 0.90m

In de bedden liggen heerlijke (moderne) matrassen, zodat je ‘s nachts niet wakker geprikt wordt door doorstekend stro of takjes of de hele nacht ligt te niezen van de hooikoorts. Je slaapt lekker warm onder echte Texelse schapenwollen dekens.

In de woonkamer vind je een gezellige zithoek rondom de kachel met een bankje en lekkere luie stoelen. Genieten van je diner kun je op de veranda waar je 2 buitenstoelen vindt of aan de grote robuuste houten eettafel.


 BoerenBed campings met  chalet Vakantiehuisje


Ontdek de Belgische ardennen
Eigen slagerij
In de winter langlaufen en skieën
Diverse mooie fiets en wandel routes
Najaar: Herten spotten
Huisgemaakte bio maaltijden (ook vega/vegan)
Nabij de boerderij kan je mooi vissen
Grotten van Han
Wandelen, wintersport
De Eifel bezoeken met kinderen
Glamping in de Eifel
Mooi vakantiehuis op boerderij
Speelschuur
Verschillende boerderijdieren
Bosrijke omgeving
Midgham Farm ligt erg dichtbij de stad Salisbury, en een klein uurtje lopen van het prachtige dorpje Fordingbridge.Op het Landgoed vind je pony's, die soms gevoerd mogen worden. De kinderen kunnen lekker springen op de trampoline en zwiepen op het grote schommeltouw. Bovendien kunnen ze vele avonturen beleven in het bos en we liggen ideaal bij het wereldberoemde natuurpark the New Forest. Ook vind je bij Midgham Farm alpaca's en een kon...
Mooie lodgetent in de oude boomgaard
Wandelen, zwemmen in Frensham
Glamping op een landgoed in Somerset
Een fijn zwembad
Vissen met visvergunning
Wandelen, Golfen
Boerderijcamping met veel dieren
Kindvriendelijk
Wandelen, fietsen