Naar de website van Roan Camping Holidays
Stacaravan op camping I Pini

Verde

Bezetting : 6 personen
Afmeting  : 24 m²
Inrichting : 2 slaapkamers ,  1 badkamer
Extras      : airco standaard, terras standaard

Meer over deze stacaravan op de site van Roan Camping Holidays

Op veel campings van Roan staat de stacaravan “Verde”. De praktische en uitstekend uitgeruste stacaravan (24m2, 3.00 x 8.00 mtr) is voorzien van een schuin pannendak, gezellige luikjes, gratis airconditioning en bijna overal een houten veranda, inclusief in de prijs!

In de centrale woonkamer staat een eethoek met comfortabele banken. Hier hangt ook de airconditioning. De keuken is compleet ingericht. Er staat een hoge koelkast met een apart vriesgedeelte, een aanrecht met een 4-pits gasstel, veel kastruimte en natuurlijk warm en koud stromend water. De badkamer heeft een lekker ruime douchecabine met douchedeur, een toilet en wastafel met warm en koud stromend water.

De Verde is voorzien van 2 slaapkamers. Het tweepersoonsbed in de ouderslaapkamer is maar liefst 2.00 x 1.40 mtr.! In de aparte slaapkamer voor de kinderen staan 3 éénpersoonsbedden. Afhankelijk van de camping zijn dat een los bed en een stapelbed (max 75 kg.), of 2 losse bedden en een bed overdwars op hoogte. Voor de kleintjes is er een apart bedrekje aanwezig. In dit type stacaravan kan er evt. één klein kind op de bank in de woonkamer slapen. Alle stacaravans zijn voorzien van muggenhorren in de slaapkamers. In alle stacaravans heeft Roan voor 1-persoonsdekbedden en kussens gezorgd.

Op bijna alle campings is de Verde voorzien van een gratis houten veranda, en een standaard tuinset en 2 verstelbare stoelen. Vaak is er een partytent of houten overkapping. In elk geval is er een parasol aanwezig. Waar toegestaan staat er ook een barbecue.

De medewerkers van Roan zorgen voor het onderhoud, zodat je altijd vakantie viert in een prima verzorgde, complete stacaravan! Ook de uitgebreide inventaris is met zorg uitgekozen. Je kunt met maximaal 6 personen gebruik maken van de stacaravan, maar voor je eigen comfort wordt aangeraden de stacaravans Verde met niet meer dan 5 personen te betrekken.
bekijk hier prijs en beschikbaarheid