Naar de website van BoerenBed
Safari-lodgetent (met sanitair) op camping BoerenBed De Lange Weide

HeerenBoer Tent/HotTub

Bezetting : 5 volwassenen 1 kind
Afmeting  : 45m²
Inrichting : 3 slaapkamers ,  1 badkamer
Extras      : terras standaard

Meer over deze safari-lodgetent (met sanitair) op de site van BoerenBed

Volop luxe in de HeerenBoer met hot tub

Iedere HeerenBoer Tent is compleet ingericht voor maximaal 6 personen (max. 5 volwassenen en 1 kind tot 12 jaar). Er is een leefoppervlakte van 45m2. In de keuken van de HeerenBoer Tent is koud stromend drinkwater. Op de boerderij zijn warme douches. De tenten zijn voorzien van alle denkbare keukenbenodigdheden; van schaar tot koekenpan, van bestek tot koffiekopjes… je hoeft niets mee te nemen van huis.

Er is geen elektra in de HeerenBoer Tent aanwezig en voor verlichting worden olielampen en kaarsen gebruikt. Er wordt gekookt op een hout gestookt fornuis in de tent. Je kunt ook buiten koken op je eigen BakBecue en eten aan de picknicktafel die bij iedere HeerenBoer Tent staat. Verder heeft iedere tent een eigen toilet en er zijn riante bedden. De tenthuur is inclusief bed- en keukenlinnen en het gebruik van het brandhout voor de kachel.

Slapen op de boerderij, terug naar de tijd rond 1920, zonder op een houten brik met strozakken te hoeven liggen. In de HeerenBoer Tent slaap je riant:

- Een tweepersoonsbed van 2.00 x 1.80m
- Een StapelBed(stee) van 2.00 x 0.90m
- Een BoerenBedstee van 2.00 x 1.30m geschikt voor 1 volwassene of 2 kinderen

In de bedden liggen heerlijke (moderne) matrassen, zodat je ‘s nachts niet wakker geprikt wordt door doorstekend stro of takjes, of de hele nacht ligt te niezen van de hooikoorts. Je slaapt lekker warm onder echte Texelse schapenwollen dekens.

Leven als een HeerenBoer(in). Het leven is kort genoeg om jezelf zonder schuldgevoel eens extra te verwennen. Het begint al bij aankomst doordat alle bedden voor je zijn opgemaakt. Per persoon liggen er twee handdoeken klaar en voor je tent vind je een grote luifel. Vanuit de HeerenBoer Tent met hot tub heb je een prachtig uitzicht en stap je zo de warme hot tub in,nadat je deze hebt opgestookt. Drijvend in het warme water geniet je van de sterrenhemel terwijl alle zorgen van je afvallen.
bekijk hier prijs en beschikbaarheid