In de meivakantie 2020 lekker voordelig weg? Hier vind je alle actuele aanbiedingen en kortingen.

De meivakantie heeft vele voordelen!

De meivakantie, de dagen worden langer, de temperatuur is prettig en dit is zeker ook een voordelige periode! Het is een fijne periode om je voorjaarsvakantie te plannen. Zoek met je gezin de eerste echte zonnestralen op in Italië, Spanje of Zuid-Frankrijk maar ook Nederland, Duitsland en België zijn fijne vakantielanden voor een kortere periode.

Dit is natuurlijk een heerlijke tijd om de leuke steden zoals Parijs, Rome en Wenen vanaf de camping te bezoeken. Diverse kampeerorganisaties en campings hebben ook nog eens extra meivakantie aanbiedingen. Je kunt al voor minder dan €250 een week op vakantie en genieten van de voorjaarszon.

De wettelijke meivakantie is van 25 april t/m 3 mei 2020. Bevrijdingsdag 2020 valt buiten de vastgestelde week meivakantie.
Diverse scholen zullen de meivakantie met een week uitbreiden (Het ministerie van OCW geeft hiervoor adviesdata: 2 t/m 10 mei 2020), raadpleeg de schoolgids of website van de school voor de juiste data!

** Disclaimer: Wij houden alle aanbiedingen van onze partners zo actueel en accuraat mogelijk bij. Het kan onverhoopt toch voorkomen dat er onjuiste informatie tussen staat. Bekijk daarom altijd goed de voorwaarden bij onze partners!

Aanbiedingen per camping vind je hier »

Op dit moment geen aanbiedingen.