Le Grand'R

9.0
Klein
500 m
direct
Gezinscamping op 500 meter van zee
Gelegen aan een rivier
Binnen- buitenbad
Kindvriendelijk, animatie

Boeken op camping Le Grand'R? Kies hier verblijf en organisatie:

 STACARAVAN BOEKEN

Over camping Le Grand'R, Pays de la Loire / Vendée

Een fijne familiecamping op slechts 500 meter van het mooie stand in de Vendée? De ligging aan de oever van de rivier Le Lay in de Pays-de-la-Loire is voor visliefhebbers sowieso een feestje. De Franse camping Le Grand'R heeft zowel een rivier bij de hand als een fijn verwarmd binnen- en/of buitenbad en het heerlijke strand aan de golf van Biskaje. De camping is mooi vlak aangelegd en heeft keurig sanitair. Voor privesanitair huur je een van de luxe stacaravans op deze kindvriendelijke camping.

Het fijne zwembad is verwarmd en kan overdekt worden, wel zo handig bij wat minder weer. Op de camping worden in het hoogseizoen diverse leuke activiteiten georganiseerd. Wat is er nu leuker dan s'avonds onder het genot van een lekker drankje te genieten van allerlei leuke muziekavonden. Verder ligt de camping slechts 500 meter van het 8 kilometer lange strand, hier kun je lekker bijkomen of misschien een van de watersporten beoefenen. Het strand bij La Faute-sur-Mer hanteert de blauwe vlag.

Te voet of per fiets kun je via een van de fiets-/wandelpaden naar het centrum van La Faute-sur-Mer. Twee keer in de week vindt hier een marktje plaats. Op steenworp afstand van La Tranche-sur-Mer ligt een leuke racebaan, welke tiener wil dit niet. Watersporters halen hun hart op vanwege de verschillende wateractiviteiten in de omgeving van de camping. Als je het graag iets relaxter aan wilt doen dan kun je een hengel uitwerpen in rivier Le Lay of wandel over één van de mooie paden in de omgeving.

Bij Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Le Grand'R!

In de omgeving van camping Le Grand'R

 Île d'Oléron

Île d'Óleron wordt vooral door de Fransen zelf bezocht, en dat geeft het een extra Franse charme. Beroemd zijn de oesters die van hier komen. Deze oesters zijn speciaal omdat ze na 3 jaar groeien verhuizen naar speciale waterbassins, de ‘Claires’ om ze te laten rijpen. Als je je ogen openhoudt kom je ze tegen.

Dit eiland staat bekend als een paradijs voor fietsers. Huur een fiets verken het eiland! Op het eiland zijn meerdere fietspaden aangelegd en ook voor kinderen is het veilig fietsen.

 

Locatie camping Le Grand'R, Pays de la Loire / Vendée

GPS: 46.3404, -1.3386
±941 km vanaf Utrecht

dubbelklik op camping-icon voor campinginfo

Vergelijkbaar in de regio


Boeken op Le Grand'R

ViaLora verhuurt op camping Le Grand'R stacaravans.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs