Dalsland

6.7
Klein
direct
Rust, ruimte en natuur
Natuurcamping zuiden van Zweden
Eenoudervakantie in de natuur
Activiteiten in natuur, Wildernissafari, kanotoch
Logeren in Outdoortenten
Terrassencamping

Boeken op camping Dalsland? Kies hier verblijf en organisatie:

 SAFARITENT BOEKEN

Over camping Dalsland, Zweden

Back to basic? Heb jij zin in een uitdagende kampeervakantie met je kinderen? Cirkelvakanties heeft voor jou een heerlijke avontuurlijke reis naar Zweden geboekt. Een éénoudervakantie midden in de prachtige Zweedse natuur. Camping Dalsland bij het kleine dorpje Bengtsfors is een eenvoudige groene camping met rust en ruimte. Vanaf je kampeerveld kijk je uit over een prachtig meer. Je slaapt in een stoere outdoortent met fijne comfortabele bedden, een keukenblok en koelkast, niet ver van het sanitairgebouw (basic). Op de camping vind je een klein winkeltje voor de dagelijkse boodschappen, een restaurantje/snackbar en koffiebar.

De camping is omgeven door een groot merengebied "Dalsland Canal". Van hieruit kun je mooie kanotochten maken, maar ook je vishengel uitgooien zodat je 's avonds een visje op de BBQ kunt leggen. Vanaf de Natuurcamping loop je zo via een fijn wandelpad naar het dorp Bengtsfors. Bij mooi weer kun je natuurlijk lekker zwemmen en waterspelen bij het meer.

Verder worden er door het team van Cirkel diverse activiteiten in de vorm van excursies aangeboden. Vrijblijvend maar wel erg leuk! Van Bivak, Elandsafari, High-Rope Adventure tot kanotochten. Je kunt vast niet kiezen.
Het gebied waarin je kampeert, tussen de Noorse grens en het Zweedse Vänernmeer, is een van de watterrijkste gebieden van Zweden. De provincie Dalsland bestaat uit meren en bossen en is werkelijk een paradijs voor natuurliefhebbers.

Een Natuurvakantie met de kinderen? Dan kies je voor een avontuurlijke kampeervakantie in Zweden.

Bij Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Dalsland!

Locatie camping Dalsland, Zweden

GPS: 59.0376, 12.19
±1242 km vanaf Utrecht

dubbelklik op camping-icon voor campinginfo


Boeken op Dalsland

Cirkel verhuurt op camping Dalsland safaritenten.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs