Vacanceselect zoekt het weer hoger op! Airdreamer! Nieuwsgierig?

 5 Januari 2017   Virginie

De Airlodge van Vacanceselect kennen wij natuurlijk al, heel bijzonder, slapen onder de sterrenhemel. Maar dé grootste glampingspecialist van Nederland heeft niet stil gezeten...

Nieuw bij Vacanceselect is de Airdreamer

Een soort cottage gecombineerd met een tent. Een lodgetent bestaande uit twee verdiepingen. Beneden woon je luxe en vind je een compleet ingerichte keukenblok en het eigen sanitair met douche, wastafel en eigen toilet.
De Airdreamer van Camp2Relax is een accommodatie waarvan je niet alleen hoeft te dromen! Dromen worden werkelijkheid wanneer je de Airdreamer boekt van deze glampingorganisatie.


Airdreamer op Orlando in Chianti


Met de trap naar boven komen je op de verdieping waar zich 3 slaaptenten bevinden. Je kunt dus met 6 personen vakantie vieren in de Airdreamer.

Deze bijzondere glamping-accommodatie lijkt op de Airlodge, door de twee verdiepingen, maar heeft toch een ander uiterlijk. Boven vind je 3 aparte tenten met ieder 2 bedden. Hierdoor krijg je boven het echter kampeergevoel maar dan wel wat dichter bij de sterren. Beneden heb je alle luxe comfort bij de hand, waardoor jouw vakantie een bijzondere kampeerbelevenis wordt.

slaapvertrekken van de Airdreamer



Wil je deze airdreamer boeken? De Airdreamer staat op 2 campings in Italië glampingcamping Orlando in Chianti in Toscane en camping Weekend aan het Gardameer en is nu te boeken!

Deze Airdreamer is te zien op de vakantiebeurs, uiteraard gaan wij van Huurtent.nl uitgebreid deze accommodatie bekijken voor onze bezoekers!



Anderen lazen ook onze blogs over  accommodatie2017Camp2RelaxVacanceselectbelevingglampingcampingglampingdorpenhuurtentenkinderenToscanetrendsvakantie boeken