Ultiem glampen in 2024? Check de nieuwste stacaravans!

 9 Januari 2024   Typisch Fem

Ben jij van het type ‘kamperen ja, maar afzien nee’? Sterker nog: kan het jou niet luxe en comfortabel genoeg zijn op de camping? Dan ga je heel blij worden van de allernieuwste stacaravans van Eurocamp en Roan! Deze splinternieuwe glampingaccommodaties met twee badkamers, super-de-luxe keuken en loungeveranda vallen zonder twijfel in de categorie glamoureus kamperen. Kijk even mee.

De Ultimate Plus van Eurocamp vind je op diverse campings in Europa, vakantie met 8 personen


Nieuw bij Eurocamp 2024: luxe stacaravan Ultimate Plus

Een achtpersoons stacaravan met al het comfort van thuis? Hij bestaat!
In de Ultimate Plus heb je er zelfs een overdekte veranda bij met loungebank, hangende schommelstoel en eethoek met BBQ en grillplaat. Binnen vind je airco, twee badkamers, twee toiletten, drie slaapkamers en een ruime woonkamer met luxe keuken, eethoek, hoekbank en slaapplaats voor persoon zeven en acht. In de master bedroom staat een queensize boxspring en alle drie de slaapkamers zijn voorzien van goede matrassen en verduisteringsgordijnen. In de ochtend zet je een lekker bakje Nespresso, terwijl de vaatwasser ’s nachts de afwas voor je gedaan heeft. Oven aan, broodjes erin en heerlijk ontbijten maar!

De Ultimate Plus van Eurocamp vind je op diverse campings in Europa


Campings in Nederland en Frankrijk met Ultimate Plus stacaravans

Waar staan deze nieuwe, achtpersoons Ultimate Plus stacaravans precies? Wij hebben alle Europese campings in een handig lijstje gezet voor je. Of je nu kiest voor een zomervakantie in Nederland of liever richting la douce France rijdt; er is keuze genoeg. Zowel op kleine natuurcampings als op grote familiecampings vol vertier.



Nieuw bij Roan 2024: luxe stacaravan Supreme Plus Lounge

Een luxere stacaravan is er waarschijnlijk niet te vinden. De Supreme Plus Lounge is geschikt voor maximaal acht personen en heeft airco, drie slaapkamers, twee badkamers en een lekker ruime woonkamer. In een van de slaapkamers staat een groot bed met Auping matras van 210 cm lang! In de volledig uitgeruste keuken vind je een oven, magnetron, afwasmachine, vriezer én Nespresso apparaat. In de woonkamer verander je de hoekbank in no time in een bed voor de zevende en achtste persoon. En alle series van thuis bijhouden? Dankzij de tv met satelliet hoef je niets te missen! Buiten heb je een overdekte veranda met lounge- en eethoek, hangstoel en ligbedden. Zelfs aan muggenhorren en een hekje om de veranda af te sluiten is gedacht.

De nieuwe 8 persoons Ultimate Plus glamping stacaravan van Roan staan op diverse campings in Euopa


Campings in Frankrijk, Nederland en Italië met Supreme Plus stacaravans

Ben je om en zie je zoveel comfort wel zitten? Check onze lijst met campings in Europa waar deze Supreme Plus stacaravans te boeken zijn. Van Zuid-Frankrijk of het Gardameer in Italië tot om de hoek bij je thuis; het is aan jou.

De nieuwe 8 persoons Ultimate Plus glamping stacaravan van Roan staan op diverse campings in Euopa


Eurocamp of Roan. Frankrijk, Nederland of Italië. Een kleine, middelgrote of grote camping. Eén ding is zeker: in een van deze Ultimate Plus of Supreme Plus stacaravans wordt jullie zomervakantie luxer dan ooit dit jaar. Veel plezier alvast!



Anderen lazen ook onze blogs over  EurocampRoanLuxeglampingstacaravangroot gezinFrankrijkItaliëNederland