Nog meer safaritenten en lodgetenten te boeken in Europa

 14 December 2015   Huurtent

Het nieuwe kamperen wordt op Huurtent uitgebreid met weer 14 EXTRA campings met glamping-accommodaties.

Welkom Glamping4all!
De luxetenten die aangeboden worden in Frankrijk, Italië, Spanje, Kroatië en Nederland zijn veelal zelf ontworpen en geproduceerd. Nu dus 23 Glampingorganisaties op ons glampingoverzicht . Hier zijn we ontzettend blij mee, want voor onze bezoekers is er nu nog meer keuze.

Glamping4all


Even voorstellen:Glamping4all een specialist in het produceren en verhuren van lodgetenten (luxe safaritent met sanitair).
De safaritenten/lodgetenten zijn veelal zelf ontwikkeld door het moederbedrijf YALA Luxury Lodges. Deze jonge organisatie ontwerpt en produceert deze bijzonder mooie tenten en levert deze over de hele wereld. Een selectie van deze Glamping campings met verhuur wordt nu aangeboden via de website van Glamping4all

Glamping4all



Waarom zou je kiezen voor Glamping4all? Dat is niet zo moeilijk, de lodgetenten zijn gemaakt van topkwaliteit canvas, betere ventilatie dus een beter leefklimaat. Verder hebben alle tenten een complete badkamer en comfortabele bedden met ruime matrassen. De ruimte die je vindt in deze tenten is zo groot dat het je een echt glampinggevoel geeft. Tenten zijn geschikt voor 2 tot wel 8 personen. De campings met luxe lodgetenten met sanitair staan in heel Europa, dus voor ieders wil wat. Verder zijn de campings geselecteerd en bezocht door deze glampingorganisatie.

2016 wordt een bijzonder glampingjaar, lekker luxe kamperen in Europa, stijlvol en avontuurlijk. Leuk om je te verheugen op deze kampeervakantie, boek nu je glampingvakantie en geniet van de voorpret.


Anderen lazen ook onze blogs over  italiëfrankrijkkroatiëglampingvoorprettipsnieuwskinderen