Goedkoop naar de camping met vroegboekkorting!

 13 Oktober 2015   Virginie

Eurocamp heeft 9 nieuwe campings in haar aanbod
De eerste kampeerorganisaties hebben de wijziging m.b.t campings, regio’s en accommodaties doorgegeven.
Misschien ben jij nog niet in de stemming, maar er wordt achter de schermen hard gewerkt om het hele aanbod campings voor 2016 compleet te hebben.

2016 wordt weer een jaar met een nieuw aanbod.

Zo heeft Eurocamp Holidays haar aanbod met 9 campings uitgebreid. Dat is voor de gezinnen met kinderen een waardevolle aanvulling. Want niet voor niets is Eurocamp al jarenlang vakantieaanbieder van het Jaar! Met meer dan 40 jaar ervaring wordt deze kindvriendelijke kampeerorganisatie zeer gewaardeerd door onze bezoekers. Een nieuwe selectie van 9 campings is dus een waardevolle aanvulling.

eurocamp


Eurocamp is specialist in het organiseren van gezinsvakanties. Dit komt met name door het aanbod kindvriendelijke campings en de leuke kinderclubs.

Op de campings welke Eurocamp in haar aanbod heeft kunnen nieuwe vrienden gemaakt worden, je kunt kiezen uit Full on Fun campings vol met actie, vele voorzieningen en vaak Eurocamp kinderclubs.

Of wil je juist je grenzen verleggen, dan kies je voor een Explore en Adventure campings. Leuke dingen beleven, ontdekken en delen.

Rust en ruimte staat voor Authentic Europe campings, ontdek culturele hoogtepunten in Europa. Vanaf de Authentic Europe campings kun je historische hoogtepunten ontdekken.

Wat dacht je van een camping waar je ook met een klein vakantiebudget naar toe kunt. Speciaal voor de gezinnen met een kleinere portemonnee heeft Eurocamp een Basic selectie campings in Frankrijk gemaakt.

In 2016 biedt Eurocamp 3 nieuwe campings aan in Italië en 6 nieuwe campings in Frankrijk. En ga je voor luxe en design zoals de glamping-accommodaties Aspect en Avant dan zit je op de meeste van de nieuw aangeboden campings goed. Maar let op! Deze accommodaties zijn erg geliefd, wacht dus niet te lang ( tot 1 januari 2016 vroegboekkorting bij Eurocamp tot wel 25%**).





Anderen lazen ook onze blogs over  vroegboekkortingaccommodatiecampingnieuwsvakantie boekenmeivakantie