Een stacaravan huren in de meivakantie? Goed idee!

 21 Maart 2016   Huurtent

De voorjaarszon op je gezicht voelen, de wintersfeer van je af schudden, je teenslippers te voorschijn halen? Dat kan in de meivakantie en dan ook nog eens lekker voordelig. Wij hebben al eerder alle voordelen van de meivakantie beschreven, maar behalve de voordelen als rustige periode, relatief goedkope tijd, en het feit dat de natuur op zijn best is zijn er nog wat punten het vermelden waard.

Mooi weer garantie

Wat zeker een leuke bijkomstigheid is dat er zelfs organisaties zijn die “Mooi weer garantie” geven (b.v. Eurocamp en Canvas Holidays). Hier zijn dan wel voorwaarden maar al met al kun je tot 3 dagen voor vertrek je vakantie laten omboeken en moet er natuurlijk wel een vergelijkbare accommodatie en periode beschikbaar zijn in de zonnige regio waar jouw keuze uiteindelijk op valt.

Voordelige bungalowtent of luxe stacaravan?

Dus de meivakantie kan een zonnige vakantie worden en waar kies je dan voor? Wordt het die voordelige bungalowtent vakantie zoals eerder beschreven of toch maar die luxe stacaravan? Wij persoonlijk zijn jarenlang voor de bungalowtent gegaan.
Toch moet vermeld worden dat wij tegenwoordig ook regelmatig voor een stacaravan kiezen en dan wel voor een luxe, ruime stacaravan! Want een lodge-stacaravan is werkelijk luxe, en daar ben je na zo’n lange winter toch wel aan toe.


Supreme Lounge van Roan


Meivakantie in een luxe stacaravan?

Wat let je om juist tijdens de gunstige meivakantie een extra luxe lodge-accommodatie te boeken, zoals de Moda van Canvas, de Avant of Aspect van Eurocamp, de Selectcamp Luxe, de Hybridlodge of Excl. Next van Vacanceselect, de Gusto Superior van Gustocamp, De Prestige Lounge van Roan, de Sunlodges van Suncamp of de Supreme Lounge van Go4Camp?

Luxe Stacaravan Moda van Canvas Holidays***

In de meivakantie zijn deze Luxe Lodge-stacaravans nog niet allemaal volgeboekt! En wat prijs betreft hoef je het waarschijnlijk niet te laten, want de prijzen liggen veelal een factor 3 lager dan in het hoogseizoen. Dus de meivakantie is dé maand om eens lekker voor luxe te gaan.

Dit gezegd hebbende, ga ik me dadelijk ook nog eens verdiepen in de luxe safaritenten en lodgetenten, misschien ook een goed idee voor de meivakantie? Wat trouwens niet zo moeilijk is want in het overzicht Lodge-accommodaties vind je alle campings met luxe accommodaties.



Anderen lazen ook onze blogs over  accommodatiemeivakantievakantie boekengeldstacaravan