Naar de website van Selectcamp

Stacaravan op camping Park Umag

Deluxe Select

Bezetting : 4 volwassen en 2 kinderen
Afmeting  : 30m²
Inrichting : 3 slaapkamers ,  1 badkamer
Extras      : airco standaard, terras standaard

Meer over deze stacaravan op de site van Selectcamp

Deze stacaravan DeLuxe 3 slaapkamers van Selectecamp staat op campings in Italië, Kroatië, Nederland, Oostenrijk, Spanje en Frankrijk en hebben airco.

Stacaravan Deluxe met airco - 3 slaapkamers
Bezetting: maximaal 4 volwassen en 2 kinderen

Een extra brede stacaravan met heel veel luxe. De Stacaravan Deluxe van Selectcamp is heel praktisch en beschikt mede door de extra breedte over drie slaapkamers. Dit type stacaravan heeft meer weg van een luxe zomerhuis, met de voordelen van alle voorzieningen die een camping te bieden heeft. Alle Stacaravan Deluxes met 3 slaapkamers hebben airconditioning, een luifel* en een groot houten terras** met tuinmeubilair.
* niet allemaal op Camping Castell Montgri, Costa Brava (Spanje)
** m.u.v. Camping Union Lido, Adriatische Kust (Italië) en Camping La Torre del Sol, Costa Dorada (Spanje

Woongedeelte: entree, woonkamer met gezellige rondzit, keuken met grote koelkast en een magnetron.
Slaapkamers: Een slaapkamer met 2-persoonsbed (140x195), slaapkamer met twee 1-persoonsbedden (70x195) en een derde slaapkamer met een stapelbed (65 x 185 cm) - max. 40 kilo.
Badkamer met extra brede douchecabine, wastafel met spiegel en opbergruimte. Aparte toiletruimte welke zich naast de badkamer bevindt.
Tuinsetr: tafel met vier stoelen, parasol, twee ligstoelen, twee luxe tuinstoelen en een barbecue (waar toegestaan).bekijk hier prijs en beschikbaarheid